Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

AlonEMt2=detaylı anlatım-HAMACHİLİ

YazarMesaj
dduuhhaa
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
dduuhhaa

Başarı : 127010
Rep Gücü : 0

AlonEMt2=detaylı anlatım-HAMACHİLİ Empty
MesajKonu: AlonEMt2=detaylı anlatım-HAMACHİLİ   AlonEMt2=detaylı anlatım-HAMACHİLİ I_icon_minitime19/7/2010, 13:59

Evet arkadaşlar sizlere kendi kurduğum hamachili m2 pvpsini tanıtacağım.Öncelikle oyuna girdiğinizde yanda görev çıkıyor.Tıkladığınız zaman oyundan atar.Girdiğinizde 94 level olmuş ve 100 m almış olarak başlarsınız.Yani tam vslik bir pvpdir.Kasmakla uğraşmazsınız.Npclere gelecek olursak kraliyetten tutun da siriusa yarı insana zehire kadar falan hepsi mevcuttur.Efsun oranları abartılı değildir.Orta düzeyde diyebiliriz.Droplar %1000'dir.Ben GM Alone olarak her türlü yardımı ederim.(Zaten konunun sonunda büyük bir bomba var okumaya devam edin AlonEMt2=detaylı anlatım-HAMACHİLİ Biggrin )Ayrıca bütün boss sandıkları mevcuttur.Ve her akşam event yapmaya çalışacağım.Beni bul,metin,boss eventleri olacaktır.Sw tanıtımı bu kadar gerisini gelip siz görün arkadaşlar.

Ağ:AlonEMt2

mc:5.53.86.100

üyelik sayfası:5.53.86.206

ağ şifresi:123

Şimdi büyük bomba geliyor(daha doğrusu bombalar AlonEMt2=detaylı anlatım-HAMACHİLİ Biggrin )

1)İlk oyuna girene GM'lik veriyorum.
2)2.girene istediği bir yüksek level kılıcı ve istediği 3 adet +5 taş.
3)3.girene 4 adet 6.-7. bonus ekleme ve 4 adet 6.-7. bonus değiştirme.

Siz de ilk 3'e girip bu muhteşem hediyeleri istiyorsanız hemen kayıt olun ve başlayın.Keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.İyi oyunlar ve iyi forumlar.Hepinizi bekleriz!!!

AlonEMt2=detaylı anlatım-HAMACHİLİ
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-