Cinsiyet : Nerden : RİZE/ÇAYELİ Yaş : 37 Mesaj Sayısı : 296 Başarı : 1110446 Rep Gücü : 428
Konu: GRADULASmT2 AÇIKDIR YALAN YOK ARKADAŞLAR! 22/7/2010, 15:21
ARKADAŞLAR BENDE YENİ BAŞLADIM OYUN GÜZEL ARA SIRA BAZI GUNLERDE BAKIM YAPILABILIR! BENDE YENİ BAŞLADIM SİTE AÇILIYOR KENDİMDE GİRDİM.
GradulaS MT2 PvP Server TR
Özellikler; 1-) 3 Tane Serverimiz olacak ve her serverde 2 channel olacak! a) Arahan PvP b) Grandal PvP c) Naraji PvP 2-) GM'ler Oyunla 7/24 sizlerle ilgilenecektir! 3-) En fazla LvL 100 olunacaktır ve çok kolay kasılacaktır!(10x xp gelecektir yani normalde gelen xpnin 10 katı) 4-) DolunayKDPSu perisi gibi zor düşen silahlar yabani köpekleri keserek de çıkarabilirsiniz! 5-) Her droptan en fazla +5 item gelecektir! 6-) Oyuna sadece Türkler girmeyecektir yabancı kişiler de oyuna girebilecektir... 7-) Çok kolay para kasılacaktır!Bir yabani köpekten 100k düşecektir!(100x Drop) 8-) Kraliyet zırhları bizlerin hazırladığı satıcılarda satılacaktır!! 9-) Oyunda küfür asla olmayacaktır!Cezası IP Ban'dır! 10-) Serverimizde Hile denetleyici programı vardır!Hile kullandığınız takdirde Banlanacaksınız! 11-) GM başvurularını Foruma bildirebilirsiniz!!