araba7777 3.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : bizim evden Mesaj Sayısı : 57 Başarı : 245031 Rep Gücü : 10
| Konu: Navicat accont tan üyelik alamıyorum şifre yanlış dio yardım 29/7/2010, 05:21 | |
| Sa arkadaşlar ben server kurdum navicattan üyelik almaya calışıyorum hep şifre yanlış dio yapmayı bilen varsa eklesin veya konunun altına yazsın yapmayı bilen eklesin: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] veya konunun altına yazın görürüm ben | |
|
reymysterio57 21.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Hamachi Sw Kurmadan xD Yaş : 31 Mesaj Sayısı : 512 Başarı : 1823047 Rep Gücü : 20
| |
kooko99 4.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Nereye Yaş : 34 Mesaj Sayısı : 95 Başarı : 346061 Rep Gücü : 58
| Konu: Geri: Navicat accont tan üyelik alamıyorum şifre yanlış dio yardım 29/7/2010, 11:40 | |
| - araba7777 demiş ki:
- Sa arkadaşlar ben server kurdum navicattan üyelik almaya calışıyorum hep şifre yanlış dio yapmayı bilen varsa eklesin veya konunun altına yazsın
yapmayı bilen eklesin: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
veya konunun altına yazın görürüm ben Arkadaşım navicattan üyelik yerinde rain die bir account var onun şifresini kopyala yeni açıcagın üyeliqin şifresine yaz oLur ama herkezin şifresi 12345 olur istersen sana üyelik sitesi güsel bir site yapabilirim [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ekle hertürlü yardımcı oLurum gm Lik karşılığında özel npc ler ve p npc at npc oyuna başlangıç leveli gibi itemler v.b herşeyi yapabilirm bilgim var msn eklersen yardımcı olabilirm iyi forumlar... | |
|