Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

yeni kolay bi pvp buldm arkadaslar

YazarMesaj
1c2c3c
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
1c2c3c

Başarı : 5009
Rep Gücü : 0

yeni kolay bi pvp buldm arkadaslar Empty
MesajKonu: yeni kolay bi pvp buldm arkadaslar   yeni kolay bi pvp buldm arkadaslar I_icon_minitime29/7/2010, 13:47

oncelıkle arkadaslar hepinize merhaba.Uzun suredır kolay bı pwp bulup oynamak ıstıyordum.Dün yıne ole bı qezınırken bı pvp server buldm . oyunun tamamen aynısını anlatıyorum arkadaslar.1 lwl lık çar actım 5 lwl de skıllerı açtrdım ortada bulunan bır kısı var ordan 5 lwl ken p yaptım tum skıllerı saç stıllerı de yıne 1 lwl de yapılıo . markette farklı ıksırler sandıklar(azo harıc çoğu var)ws bir sayfa dolusu ıtem var sılah satıcısında kın+0 aslan+0 zehır+0 dolu+9 kdp+9 ws sılahlar kalkanlar kuperler var zırh satıcısında da +9 ejderha plaka +0e.t. +0 çelık mevcut tum karakterler ıcın savascı ıcınddeil sadece yanlıs anlasılmsın lwl ve para gelme normale gore daha fazla

ama tek sorun ben sabah gırdım oynadım az once qırdım bakımda dıo kısa surelığıne kapana bılıyor gırmese bıle baska bı sa. de deneyın mutlaka gırcektır

birsey daha soylemek ıstıorum oyunda ekım suan baska kımse yoq Very Happy:D:D herkesi beklıyorum pwp nın adını verıyım tam olarak sıtesını bılmıyorum çunku
adı arkadaslar:
longjupvp

yeni kolay bi pvp buldm arkadaslar
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» yeni kolay bi pvp buldm arkadaslar
» Gm Kodlari AKTif Yeni Buldm Holey :DDDDDD