Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Böyle PvP Yok Allem Olsun Diye Konu Açanlardan Değişim İçeri

YazarMesaj
yazkan97
14.Seviye Üye
14.Seviye Üye
yazkan97

Başarı : 491047
Rep Gücü : -10

Böyle PvP Yok Allem Olsun Diye Konu Açanlardan Değişim İçeri Empty
MesajKonu: Böyle PvP Yok Allem Olsun Diye Konu Açanlardan Değişim İçeri   Böyle PvP Yok Allem Olsun Diye Konu Açanlardan Değişim İçeri I_icon_minitime30/7/2010, 10:36

Öncelikle herkeze selam arkadaşlar.Metin2 hile bölümüne tanıttığım sw yi Private serverler kısmınada tanıtmak istiyorum.Metin2 oyna sw mizin adı.Sw miz çok abartılı değildir % 50 % 75 % 30 yari insan efsunalrı filan gelmez normaldir.&10 Gelir en fazla.Gm [OK]Red gündüzleri sürekli açıkdır.Geceleri bilemiyorum girmedim çünkü oyuna.Npc lerde 48 lvl zırhları efsun nesneleri yeşil kırmızı mavi mor iksirler 30 lvl e kadar itemler mevcuddur.Çelik azap istiyorum diyenler gitsin bu sw size göre değil.Ancak gm her gün ama her gün event yapar azrail eventi yapılır metin eventi yapılır.Az önce şehre 50 adet azrail atılmışdır ve 18 i kesilmiş olup 32 tanesi şehrin dört bir yanına dagılmıştır.Bulursanız kesin.Azrail eventi 2 günde bir.Metin eventi her gündür.Özel 2 adet küpe vardır ejder kemigi +300 savunma kaplan kemigi +300 atak.Gel gelelim link lere www.metin2oyna.org.
muha muha muha muha muha Sw çok güzeldir kaçırmamanızı öneririm alıntı değildir ilk defa kendi tanıtımımdır.Emege saygı lütfen küfür etmeyelim. kuralauy kuralauy kuralauy kuralauy kuralauy kuralauy kuralauy kuralauy kuralauy kuralauy kuralauy kopkop kopkop kopkop kopkop turkey turkey turkey turkey turkey

Böyle PvP Yok Allem Olsun Diye Konu Açanlardan Değişim İçeri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-