Böyle PvP Yok Allem Olsun Diye Konu Açanlardan Değişim İçeri
Yazar
Cinsiyet : Nerden : Geldiğin Değil Nereye Gittiğin /()İmmortaL()/& Yaş : 33 Mesaj Sayısı : 326 Başarı : 491047 Rep Gücü : -10
Konu: Böyle PvP Yok Allem Olsun Diye Konu Açanlardan Değişim İçeri 30/7/2010, 10:36
Öncelikle herkeze selam arkadaşlar.Metin2 hile bölümüne tanıttığım sw yi Private serverler kısmınada tanıtmak istiyorum.Metin2 oyna sw mizin adı.Sw miz çok abartılı değildir % 50 % 75 % 30 yari insan efsunalrı filan gelmez normaldir.&10 Gelir en fazla.Gm [OK]Red gündüzleri sürekli açıkdır.Geceleri bilemiyorum girmedim çünkü oyuna.Npc lerde 48 lvl zırhları efsun nesneleri yeşil kırmızı mavi mor iksirler 30 lvl e kadar itemler mevcuddur.Çelik azap istiyorum diyenler gitsin bu sw size göre değil.Ancak gm her gün ama her gün event yapar azrail eventi yapılır metin eventi yapılır.Az önce şehre 50 adet azrail atılmışdır ve 18 i kesilmiş olup 32 tanesi şehrin dört bir yanına dagılmıştır.Bulursanız kesin.Azrail eventi 2 günde bir.Metin eventi her gündür.Özel 2 adet küpe vardır ejder kemigi +300 savunma kaplan kemigi +300 atak.Gel gelelim link lere www.metin2oyna.org. Sw çok güzeldir kaçırmamanızı öneririm alıntı değildir ilk defa kendi tanıtımımdır.Emege saygı lütfen küfür etmeyelim.
Böyle PvP Yok Allem Olsun Diye Konu Açanlardan Değişim İçeri