Cinsiyet : Nerden : Nereye Yaş : 31 Mesaj Sayısı : 184 Başarı : 350038 Rep Gücü : 30
Konu: Bir Oyunda Benden Olsun Dedim 1/8/2010, 05:40
Bu PvP Gerçekten Çok iyi (: Oranlar x350 , özel günlerde x500 .. Tam 1 emek serverı Ama emek serverı dediysek Metin2 Türkiye gibi değil ... Oyuna Girince leri göreceksiniz, bayılmazsanız adam değilim Oyunu oynayabilmek için 2 dosya indiriyorsunuz, 4-5 dakika bile sürmüyor ... Şimdi derseniz ki ben beleşçiyim, emek serverını ne yapayım ... O zaman gidiyorsunuz bir Tecrübe Yüzüğü almaya, bir de rüzgarın ayakkabıları .. Tamam işte tutabilene aşk olsun NPC lerde satılan silahlar 65-75 levellik falan .. 30 level silahları da var [ve hepsi +9]
Bakın sizi iştahlandıracak bir şey söylüyorum: Madem bu pvp emek pvpsi, o zaman şöyle bi 65 level olunca, KİM TUTABİLİR SİZİ? Ayrıca kapanma derdi de yok bu pvpnin ... GM ler deneyimli ve oyuncularla ilgileniyorlar ... Kesinlikle Efsunu yüksek olan kazanır diye bir durum yok bu pvpde.. Çünkü Uçuk bir server değil bu server . Doğru itemi dizerseniz [NPCLerde mevcut..] kazanırsınız .. Doğru skilli verirseniz kazanırsınız ..
Şimdi bu pvp ile ilgili sorularınız olursa konu altında sorabilirsiniz
Tüm silah ve zırhlarımız +9 !
Sabah sabah sizler için hazırladım bu tanıtımı SS çekip Uploadlayana kadar canım çıktı
Size Hazırladım ve Sundum ii vakit gecirmeniz dilegiyle Beeyendiyseniz Lütfen + rep veriniz bunuda vermediniz bi teşekkür edin Oda olmazsa sag üstteki X tusuna basıp kapatın..