Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

VPS GM olunur 7/24 online ım istediginiz özellik bende iceri

3 posters
YazarMesaj
Undergod98
9.Seviye Üye
9.Seviye Üye
Undergod98

Başarı : 803978
Rep Gücü : -31

VPS GM olunur 7/24 online ım istediginiz özellik bende iceri Empty
MesajKonu: VPS GM olunur 7/24 online ım istediginiz özellik bende iceri   VPS GM olunur 7/24 online ım istediginiz özellik bende iceri I_icon_minitime3/8/2010, 14:01

selam arkadaslar VPS ise gm olabilirim 7/24 pc basındayım kanıtlayabilirim 1TL 2SGM 1GM oldum sw de user cekerim her ay +70 garanti. Userlerle ilgilenir bakım res vs seylerde ve bazı ek işlerdede sizlere yardımcı olabilirim karar sizin... msn: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] VPS GM olunur 7/24 online ım istediginiz özellik bende iceri Icon_cool
snoppy
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
snoppy

Başarı : 85002
Rep Gücü : 0

MesajKonu: Geri: VPS GM olunur 7/24 online ım istediginiz özellik bende iceri   VPS GM olunur 7/24 online ım istediginiz özellik bende iceri I_icon_minitime9/8/2010, 10:18

Ben Bi [GA]ARıyorum qeLirmisin ama her seyle ilgileneceksin
Ceymister
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
Ceymister

Başarı : 208996
Rep Gücü : -10

MesajKonu: Geri: VPS GM olunur 7/24 online ım istediginiz özellik bende iceri   VPS GM olunur 7/24 online ım istediginiz özellik bende iceri I_icon_minitime9/8/2010, 10:23

ben 3 TL 2 GA 1 SGM 4 GM lik yaptım ne sorursan sor her şeyden hayar yaparım msn [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

VPS GM olunur 7/24 online ım istediginiz özellik bende iceri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-