| Sorunu çözene sabit ip de gm lik | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
akrep1172 4.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Evden xD Mesaj Sayısı : 95 Başarı : 96000 Rep Gücü : 0
| Konu: Sorunu çözene sabit ip de gm lik 7/8/2010, 10:45 | |
| Arkadaşlar konuda söylediğim gibi çözene gm lik herşey hazı server kurdum ip tamam fakat oyuna giremiyorum pack ve exe yi nasıl yapaçağım | |
|
| |
berkecik81 4.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Cayirdan xD Mesaj Sayısı : 80 Başarı : 102001 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: Sorunu çözene sabit ip de gm lik 7/8/2010, 11:05 | |
| Sunucuya Baglanirken Hata
Server Kapali veya Internet Gitmis.
Hesabiniz Engellenmistir
Ban Yemissiniz xD
Hesabiniz Su Anda Bagli
Charinizda Biri Var
LoadLocale Error
pack dosyasindan locale_tr.addr dosyasini silin duzelir.
SETGUILDMARK [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][size=25][size=12] icindeki dosyalari ''pack'' klasorunun icine atin.
[/size][/size] [size=25]
HONKONG
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [/size][/size][size=25][size=12] icindeki dosyalari ''pack'' klasorunun icine atin.
[/size][/size]
[size=25]EKRAN KARARMASI
[size=12] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
icindeki dosyalari ''pack'' klasorunun icine atin.
[/size][/size] RarPassLar: w w w .t u r k m m o . c o m boslukları birlestirerek yaz...
Al kardes isini gor ben bu kadarini bulabildim.. | |
|
| |
akrep1172 4.Seviye Üye
| Konu: Geri: Sorunu çözene sabit ip de gm lik 7/8/2010, 12:01 | |
| Kardeş ben ip kurdum fakat pack ve exe dosyasını nasıl yapacagımı arıyorum yardımın ıcın saol fakat aradıgım sey degıl | |
|
| |
berkecik81 4.Seviye Üye
| Konu: Geri: Sorunu çözene sabit ip de gm lik 7/8/2010, 12:48 | |
| buldum kardesim al .... Herkes Kendi Serverine Göre Pack Yapmak İster.Bende Size Bunu Öğreticeğim!
İlk Olarak Bu Programı İndiriniz. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [/hide[/url]]
İndirdikden Sonra Rardan Cıkartınız.
İçinde Metin2.au3 Die Bi Dosya Var Onu Not Defterinde Acınız.(c++ Programıyla Daha Kapsamlı Editleye Bilirsiniz)
Açtıktan Sonra İçinde Pack Sisteminin Yazılmış Oldugu script Var.Ben Türkçeleştirdim.Chinesee43 Yazan Yerleri Serverinize Göre Ayarlayıp Kullana Bilirsiniz.Butonlar Resimleri Türkçedir. Yaptıktan Sonra İndirdiginiz Klösörde scriptleri Exe Ye Cevirmek İçin
Program Olucak Onu Acıyoruz.
Source(AutoIt .au3 File ) Yazan Kısım script Not Defteriyle Acıp
Editlediginizi Secin.
Destination (.Exe/.au3 File) Yazan Yer Nereye Exe Olarak Kayıt
Edilmesi Gerektigi Yeri Gösterceksiniz. Custom Icon (/.ico File) Yazan Kısım Da Programınızın Simgesidir
Ben Size Metin2 Nin Simgesini Dosyaya Atmış Olarak. Vericeğim Onu Yapabilirsiniz.
Pack Klösöründe patch.ini Var Ondan Linkleri Görmesi İcin Koydum Exe Nizi Oraya Kayıt Edin.
script Exe Dönüştürücü Klösöründe Aut2exe.exe İle scripti Exeye Dönüştürüceksiniz.
İcon Simgede Size Verdigim Hazır Bir Simgedir Autoİt Hata Verirse Bunu İndirip [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][/hide[/url]] Compile script to .exe İle Devam Ediniz. script
Alıntı:
#Include #Include #include #include #include #include #NoTrayIcon Global $m2ordner = @scriptDir Global $scriptDir = @scriptDir Global $TempDir = @TempDir Global $url = FileReadLine($scriptDir & "\patch.ini" 1) Global $adurl = FileReadLine ($scriptDir & "\patch.ini"2) Global $fensterurl = FileReadLine ($scriptDir & "\patch.ini"3) Global $buttonurl = FileReadLine ($scriptDir & "\patch.ini"4) FileInstall("C:\Documents and Settings\ADEM\metin2start.bmp" @Tempdir&"\metin2start.bmp"1) FileInstall("E:\Metin2t\patchs kin\btn_startgame_up.bmp" @Tempdir&"\btn_startgame_up.bm p"1) FileInstall("E:\Metin2t\patchs kin\btn_settings_up.bmp" @Tempdir&"\btn_settings_up.bmp "1) FileInstall("E:\Metin2t\patchs kin\btn_newaccount_up.bmp" @Tempdir&"\btn_newaccount_up.b mp"1) FileInstall("E:\Metin2t\patchs kin\btn_idpwd_up.bmp" @Tempdir&"\btn_idpwd_up.bmp"1 ) FileInstall("E:\Metin2t\patchs kin\btn_quit_up.bmp" @Tempdir&"\btn_quit_up.bmp"1) ;GUI########################## ############################ Opt("GUIOnEventMode" 1) $Form1 = GUICreate("Metin2 Oto Pack By Chinesee43" 373 541 193 125) GUISetOnEvent($GUI_EVENT_CLOSE "_close") $stat = GUICtrlCreateEdit("" 16 8 337 281) GUICtrlSetData(-1 "((`~Pack Baslatılıyor.~´))"&@CRLF&"File s Kontrol Ediliyor...") $cancel = GUICtrlCreateButton("Çıkış" 288 496 75 25 0) GUICtrlSetOnEvent($cancel "_close")
$Progress1 = GUICtrlCreateProgress(16 464 334 17) ;16 312 340 13 $oIE = _IECreateEmbedded() $oIE_ctrl = GUICtrlCreateObj($oIE 16 312 336 136) GUISetState(@SW_SHOW) _IENavigate($oIE $adurl) $Form2 = GUICreate("Metin2 OtoPack By Chinesee43" 595 385 328 160) GUISetOnEvent($GUI_EVENT_CLOSE "_close") $Pic1 = GUICtrlCreatePic(@Tempdir&"\me tin2start.bmp" 0 0 593 382 $BS_BITMAP) $start = GUICtrlCreateButton("(Not allowed)" 464 40 127 41 $BS_BITMAP) GUICtrlSetImage(-1 @Tempdir&"\btn_startgame_up.bm p" 1) GUICtrlSetOnEvent($start "start") $config = GUICtrlCreateButton("(Not allowed)" 464 96 127 25 $BS_BITMAP) GUICtrlSetOnEvent($config "config") GUICtrlSetImage(-1 @Tempdir&"\btn_settings_up.bmp " 1) $seite1 = GUICtrlCreateButton("(Not allowed)" 464 184 127 25 $BS_BITMAP) GUICtrlSetImage(-1 @Tempdir&"\btn_newaccount_up.b mp" 1) GUICtrlSetOnEvent($seite1 "seite") $seite2 = GUICtrlCreateButton("(Not allowed)" 464 160 129 25 $BS_BITMAP) GUICtrlSetImage(-1 @Tempdir&"\btn_idpwd_up.bmp" 1) GUICtrlSetOnEvent($seite2 "seite") $ende = GUICtrlCreateButton("(Not allowed)" 464 352 127 25 $BS_BITMAP) GUICtrlSetImage(-1 @Tempdir&"\btn_quit_up.bmp" 1) GUICtrlSetOnEvent($ende "_close") $oIE1 = _IECreateEmbedded() $oIE_ctrl1 = GUICtrlCreateObj($oIE1 8 8 456 376) _IENavigate($oIE1 $fensterurl)
GUISetState(@SW_HIDE) ;gui########################## ########################### Func seite () _IECreate($buttonurl) EndFunc
func start () run($scriptdir&"/metin2.exe") Exit EndFunc
Func config () Run($scriptDir&"\config.exe") EndFunc
func _close () Exit EndFunc Sleep (500) patch ()
func patch () $file = @TempDir&"\files.txt" InetGet( $url&"\files.txt" $file) $lines = _FileCountLines($file) If $lines = 0 Then MsgBox(48"Hata""Pack Listesi Bulunamadı!") Exit EndIf DirCreate("pack") DirCreate("BGM") DirCreate("lib") DirCreate("mark") DirCreate("miles") DirCreate("upload") While ($lines >= 1) $datei = FileReadLine($file$lines) GUICtrlSetData($stat"Tamamlan dı!: "& $datei & @CRLF & GUICtrlRead($stat)) $size_inet = InetGetSize($url&""&$datei) If FileExists($scriptDir&""&$date i) Then If @error Then MsgBox(16 "Fehler" @error) EndIf $size_ordner = FileGetSize( $scriptDir&""&$datei) If $size_inet <> $size_ordner Then GUICtrlSetData($stat"Pack İndiriliyor: "& $datei & @CRLF & GUICtrlRead($stat)) InetGet($url&$datei $scriptDir& "" & $datei 1 1) while 1 $hFileSize = FileGetSize($scriptDir & "" & $datei) ;Wie viel wurde schon geladen. $iPercent = round ( @InetGetBytesRead / $size_inet *100) ;Rechen Operation ? O.O GUICtrlSetData($Progress1 $iPercent) ;Progressbar einstellen If $hFileSize = $size_inet Then GUICtrlSetData($Progress1 100) ExitLoop EndIf sleep (50) WEnd Else GUICtrlSetData($stat"Dosyalar Kontrol Ediliyor!: "& $datei & @CRLF & GUICtrlRead($stat)) EndIf Else InetGet($url&$datei$scriptDir &""&$datei11) GUICtrlSetData($stat "Dosya İndiriliyor!: "& $datei& @CRLF & GUICtrlRead($stat)) while 1 $hFileSize = FileGetSize($scriptDir & "" & $datei) ;Wie viel wurde schon geladen.
$iPercent = round ( @InetGetBytesRead / $size_inet *100) ;Rechen Operation ? O.O
GUICtrlSetData($Progress1 $iPercent) ;Progressbar einstellen
If $hFileSize = $size_inet Then GUICtrlSetData($Progress1 100) ExitLoop EndIf sleep (50) WEnd EndIf sleep (500) $lines = $lines-1 WEnd FileDelete($TempDir&"files.txt ") GUISetState(@SW_HIDE$Form1) GUISetState(@SW_SHOW$Form2) while 1 Sleep(100) WEnd EndFunc video link Kardesim Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana...Bu Kadar Ugrastım Bi GMligi Cok Gormessin Dimi | |
|
| |
akrep1172 4.Seviye Üye
| Konu: Geri: Sorunu çözene sabit ip de gm lik 7/8/2010, 13:00 | |
| İlgilenen herkeze çok tşkr ederim ama [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]arkadaşım halletti | |
|
| |
berkecik81 4.Seviye Üye
| Konu: Geri: Sorunu çözene sabit ip de gm lik 7/8/2010, 13:06 | |
| tamam ama bi gm lik wersen ??? lutfen yalvarıorum bak 1 kere gm oldum o sw de 1 haftada kapandı lutfen gmlik wer lutfennnn | |
|
| |
berkecik81 4.Seviye Üye
| Konu: Geri: Sorunu çözene sabit ip de gm lik 7/8/2010, 13:11 | |
| wericekmisin | |
|
| |
berkecik81 4.Seviye Üye
| Konu: Geri: Sorunu çözene sabit ip de gm lik 7/8/2010, 13:18 | |
| bai cevap werirmisin ben o kadar ugrastim senin icin sen bi gmligi hor gör öyle olsun... | |
|
| |
melisaa22 4.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : NeReYeee xDee Mesaj Sayısı : 76 Başarı : 237011 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: Sorunu çözene sabit ip de gm lik 7/8/2010, 13:46 | |
| exe dosyasını hazırLaman Lazım msnmi ekle [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
berkecik81 4.Seviye Üye
| Konu: Geri: Sorunu çözene sabit ip de gm lik 7/8/2010, 13:47 | |
| exe dosyasını hazırlamısda gm lik wermior bana... | |
|
| |
RuzqaR* 4.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Nereye Geldik :) Mesaj Sayısı : 95 Başarı : 96011 Rep Gücü : 10
| Konu: Geri: Sorunu çözene sabit ip de gm lik 7/8/2010, 16:29 | |
| Eger Tam olmadıysa Yardım edebılrıım | |
|
| |
akrep1172 4.Seviye Üye
| Konu: Geri: Sorunu çözene sabit ip de gm lik 7/8/2010, 16:34 | |
| Şimdiki sorunum hamachi sw kurdum fakat ip yazıorm mc girince oyuna alesta tromolo fln war bide panel yok | |
|
| |
RuzqaR* 4.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Nereye Geldik :) Mesaj Sayısı : 95 Başarı : 96011 Rep Gücü : 10
| Konu: Geri: Sorunu çözene sabit ip de gm lik 7/8/2010, 17:21 | |
| ozel mesaj olarak mesaj atarsan yardım edebılrıım ?= | |
|
| |
berkecik81 4.Seviye Üye
| Konu: Geri: Sorunu çözene sabit ip de gm lik 7/8/2010, 17:37 | |
| onun için internetten araştır panel yapma - kurma die bulursun | |
|
| |
| Sorunu çözene sabit ip de gm lik | |
|