Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

GM ArayanLar Buraya Bi Baksın .. !!

YazarMesaj
GonCa
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye
GonCa

Başarı : 106000
Rep Gücü : 0

GM ArayanLar Buraya Bi Baksın .. !! Empty
MesajKonu: GM ArayanLar Buraya Bi Baksın .. !!   GM ArayanLar Buraya Bi Baksın .. !! I_icon_minitime7/8/2010, 17:33

Arkadaşlar GM'lik ve GM katındaki diyer qörevLeri biliyorum..GMlik hakkında tecrübelerim oldunada inanıyorum..Her türlü pvp'de GM olunur Gm arayanlar bi buraya msj atsın..Metin2 hakkında btn herşeyi biliyorum..Açtığım çarların ne özellikte olması sıralanması hakkında tecrübelerim var.. GM kodları ve GM görevleri droplar eventler hakkında bilqim var.. Gerçektede kızım kimisi inanmıyor kanıtlayabilirim..Yardımcı olursanız sevinirim..GM arayanlar buraya yazabilir...Gendelde kolay severleri sevmem ama yinede olsun yani sevdiğim pvp ler zırhcıds kraliyet çelik felan olmasın öle kolayı sevmeyen bi kızım (: Bana bi ulaşın lütfen buraya mesaj bırakın yada MsN : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adresine ulŞbilirsiniz (:GM ArayanLar Buraya Bi Baksın .. !! 740608 GM ArayanLar Buraya Bi Baksın .. !! 740608

GM ArayanLar Buraya Bi Baksın .. !!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-