| Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD | |
|
+5ecobella Undergod98 yumoss tortuca21 ReenKaRne 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
LosTRimE 2.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Manisa Yaş : 37 Mesaj Sayısı : 43 Başarı : 46000 Rep Gücü : 0
| Konu: Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD 7/8/2010, 17:55 | |
| [GM Arayanlar İçin ]
Merhaba Arkadaşlar Lütfen Ciddi Kişiler Cevap Yazsın Bu Güne Kadar 14 Sw de Gm Oldum 3 Kere [TL] Oldum Fakat Bu Aralar Oyunu Bırakdım Kendimde Bi Sw açmayı Düşünmüyorum Değil Metin2 Ye 4 Yıl Ara Verdim 22 Yaşındayım Ve Kendim Sw Kurmadan Gm Liği mi Tekrar Bi Gözder Geçirmek İstiyorum Kodlar Aklımdadır Ztn Bilgisayarımda Bütün Kodlar Not Defteri Halinde Bi Kaç Unuttuğum Kod Olduğu İçin Kodları Kaydettim E Boru Değil Bu 4 Sene Ama Tekrar Ezberime Aldım Sayılır Aklımda Tutamadığım 2-3 Kod Vardır Ama Onlarda Önemli Kodlar Değil Dediğim Gibi Sadece Ciddi Kişiler Mesaj Yazsın Gm Yaparsanız Hayal Kırıklığına Uramassınız
[ GM Lik Arayanlar İçin ]
Ama Bunun Yanında Gm Lik Arayan Arkadaşlar Yakında Bomba Gibi Bi Sw Kuruyorum 4gb Ram Üzerine Belli Bi Sayıyı Geçince Üyelikleri Kapatıcam Yani Lag Gerçekten 0 gibi Bişi Olucak Sw 2-3 Aya Sizlerle 18 yAŞ üSTÜ 7 Tane Tecrübeli Gm Alıcam | |
|
| |
ReenKaRne 4.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : 3 Mesaj Sayısı : 76 Başarı : 87008 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD 8/8/2010, 00:00 | |
| kardesim beni alabilirsin 7/24 onlineyim oyuncularada iyi davranirim yegenim twistmt2 die pwp kurdu orda 3 4 ay gm oldum kodlari unuttum ama ezberlemeye calisiorum tecrubeliyim anlican gm yaparsan seviniirim simdiden thanks yapmassan canin sagolsun | |
|
| |
tortuca21 14.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : NEREYE:D Yaş : 31 Mesaj Sayısı : 337 Başarı : 470069 Rep Gücü : 20
| Konu: Geri: Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD 8/8/2010, 14:47 | |
| kardeş 2 svde gmlik yaptım gm olarak alabilirsin. gm kodlarının hepsi ezberemde olmadığı için gm programım var. iletişim [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] veya pm at yeter! | |
|
| |
LosTRimE 2.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Manisa Yaş : 37 Mesaj Sayısı : 43 Başarı : 46000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD 9/8/2010, 10:11 | |
| Tmm Kardeşim Aklımdasın Sw Yi Açınca Seni Bi Denerim | |
|
| |
yumoss 2.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Bursa Mesaj Sayısı : 31 Başarı : 35000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD 9/8/2010, 10:25 | |
| LosTrime Günde 16 saat onlineyim 17 yaşındayım Gmlik kodlarını biliyorum Ayriyetten Gm programları Var 3 tane birtanesi ismi metin2 gm programı v1.0 gm arkadaşlara tavsiye ederm yani gm lik yapmamış olanlara bu programda öğreneblrsnz bende aklının bir köşesinde olayım swyi açınca. | |
|
| |
LosTRimE 2.Seviye Üye
| Konu: Geri: Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD 9/8/2010, 10:31 | |
| | |
|
| |
Undergod98 9.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Ankara Mesaj Sayısı : 219 Başarı : 803978 Rep Gücü : -31
| Konu: Geri: Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD 9/8/2010, 12:18 | |
| msn: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yas:19 Daha onceki GM likleriniz Ve GM oldugunuz Serverler..: brossMt2 aslanMt2 GENCmt2 size bakim rest vs seylerde yardımcı olabilirim eventler düzenlerim ayda 200user cekerim userlerle ilgilenirim karar sizin msn ekleyin | |
|
| |
ecobella 16.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Nerden Geldiğin Değil Nereye Gittiğin Önemlidir Yigen!Bunu Sakın Unutma.!:.!!:!! Yaş : 35 Mesaj Sayısı : 381 Başarı : 712126 Rep Gücü : 90
| Konu: Geri: Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD 12/8/2010, 14:46 | |
| BEN OLABİLİR 2 SW DE GM LİK YAPTIM 19 YAŞINDAYIM.ULAŞ BANA [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
LosTRimE 2.Seviye Üye
| Konu: Geri: Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD 14/8/2010, 08:35 | |
| Beyler Sw Daha Açılmadı Ben Bir Yandanda Gm Lik Arıyorum Sv Mi Açıcam Ama Bilgisayar İşini Felan Ayarlamaya Çalışıorum Kaliteli Bi Server Yapmaya Çalışıorum Geçen Underground lA mSN dE Konuştum Anlamıyo Ki Hallden Ben Nababilirim Farklı Bi Sw Yapmaya Çalışıorum Maddi Dururumum Güzel Bu Sw Yi Uzun Süreli Açıcam 10 Yıl 20 Yıl Diyebilirim Tabiki 40 Yaşında Oyun Yönetmicem Yeğenlerim İdare Edicek Ben Kapanmıcak Bi Sw Yapmaya Çalışıyorum Sunucu Bir Arkadaşımla Çalışıorum En Kaliteli Sunucular İle Size Bi Sw Sunucam Ama Lütfen Biraz Sabır | |
|
| |
ouzhan___ 2.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : izmir Mesaj Sayısı : 37 Başarı : 56011 Rep Gücü : 10
| Konu: Geri: Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD 14/8/2010, 14:57 | |
| dabi yaf simdi demissin 18 yas ustu 13 yasındayım ama bılgısayar konusunda baya ıyıyım bnm pvp vardı hamachılıydı kapattım hamachısıs ıse kurcagın server gm yada ga olabılırım | |
|
| |
niko581 5.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : sivas Mesaj Sayısı : 113 Başarı : 137000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD 14/8/2010, 20:10 | |
| 24 saat onlineliyim bütün kodları biliyom /dönüsüm/slot/ gm progmı var 2 tane 3 kere gm oldum saygı gösteririm oyundakilere aklında olim sw yi acınca msn:serkan_fb_581@hotmail.com | |
|
| |
marazrapci 3.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : İstanbul/Maltepe Mesaj Sayısı : 60 Başarı : 101000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD 15/8/2010, 14:37 | |
| adım ahmet 19 yaşındayım kodları biliyorum 3 gmlik 1 sgm lik yaptım hamachilerde gm lik vps de sgm lik yaptım [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD | |
|