Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD

+5
ecobella
Undergod98
yumoss
tortuca21
ReenKaRne
9 posters
YazarMesaj
LosTRimE
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
LosTRimE

Başarı : 46000
Rep Gücü : 0

Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD Empty
MesajKonu: Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD   Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD I_icon_minitime7/8/2010, 17:55

[GM Arayanlar İçin ]

Merhaba Arkadaşlar Lütfen Ciddi Kişiler Cevap Yazsın Bu Güne Kadar 14 Sw de Gm Oldum 3 Kere [TL] Oldum Fakat Bu Aralar Oyunu Bırakdım Kendimde Bi Sw açmayı Düşünmüyorum Değil Metin2 Ye 4 Yıl Ara Verdim 22 Yaşındayım Ve Kendim Sw Kurmadan Gm Liği mi Tekrar Bi Gözder Geçirmek İstiyorum Kodlar Aklımdadır Ztn Bilgisayarımda Bütün Kodlar Not Defteri Halinde Bi Kaç Unuttuğum Kod Olduğu İçin Kodları Kaydettim E Boru Değil Bu 4 Sene Ama Tekrar Ezberime Aldım Sayılır Aklımda Tutamadığım 2-3 Kod Vardır Ama Onlarda Önemli Kodlar Değil Dediğim Gibi Sadece Ciddi Kişiler Mesaj Yazsın Gm Yaparsanız Hayal Kırıklığına Uramassınız

[ GM Lik Arayanlar İçin ]

Ama Bunun Yanında Gm Lik Arayan Arkadaşlar Yakında Bomba Gibi Bi Sw Kuruyorum 4gb Ram Üzerine Belli Bi Sayıyı Geçince Üyelikleri Kapatıcam Yani Lag Gerçekten 0 gibi Bişi Olucak Sw 2-3 Aya Sizlerle 18 yAŞ üSTÜ 7 Tane Tecrübeli Gm Alıcam
ReenKaRne
4.Seviye Üye
4.Seviye Üye
ReenKaRne

Başarı : 87008

MesajKonu: Geri: Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD   Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD I_icon_minitime8/8/2010, 00:00

kardesim beni alabilirsin 7/24 onlineyim oyuncularada iyi davranirim yegenim twistmt2 die pwp kurdu orda 3 4 ay gm oldum kodlari unuttum ama ezberlemeye calisiorum tecrubeliyim anlican gm yaparsan seviniirim simdiden thanks yapmassan canin sagolsun
tortuca21
14.Seviye Üye
14.Seviye Üye
tortuca21

Başarı : 470069
Rep Gücü : 20

MesajKonu: Geri: Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD   Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD I_icon_minitime8/8/2010, 14:47

kardeş 2 svde gmlik yaptım gm olarak alabilirsin. gm kodlarının hepsi ezberemde olmadığı için gm programım var. iletişim
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] veya pm at yeter!
http://mt2-funclub.tr.gg
LosTRimE
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
LosTRimE

MesajKonu: Geri: Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD   Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD I_icon_minitime9/8/2010, 10:11

Tmm Kardeşim Aklımdasın Sw Yi Açınca Seni Bi Denerim
yumoss
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
yumoss

Başarı : 35000

MesajKonu: Geri: Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD   Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD I_icon_minitime9/8/2010, 10:25

LosTrime Günde 16 saat onlineyim 17 yaşındayım Gmlik kodlarını biliyorum Ayriyetten Gm programları Var 3 tane birtanesi ismi metin2 gm programı v1.0 gm arkadaşlara tavsiye ederm yani gm lik yapmamış olanlara bu programda öğreneblrsnz bende aklının bir köşesinde olayım swyi açınca.
LosTRimE
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
LosTRimE

MesajKonu: Geri: Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD   Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD I_icon_minitime9/8/2010, 10:31

Tmm Kardeşim Aklımdasın
Undergod98
9.Seviye Üye
9.Seviye Üye
Undergod98

Başarı : 803978
Rep Gücü : -31

MesajKonu: Geri: Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD   Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD I_icon_minitime9/8/2010, 12:18

msn: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

yas:19

Daha onceki GM likleriniz Ve GM oldugunuz Serverler..:
brossMt2 aslanMt2 GENCmt2 size bakim rest vs seylerde yardımcı olabilirim eventler düzenlerim ayda 200user cekerim userlerle ilgilenirim karar sizin msn ekleyin
ecobella
16.Seviye Üye
16.Seviye Üye
ecobella

Nerden : Nerden Geldiğin Değil Nereye Gittiğin Önemlidir Yigen!Bunu Sakın Unutma.!:.!!:!!
Başarı : 712126
Rep Gücü : 90

MesajKonu: Geri: Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD   Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD I_icon_minitime12/8/2010, 14:46

BEN OLABİLİR 2 SW DE GM LİK YAPTIM 19 YAŞINDAYIM.ULAŞ BANA

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
http://www.byturkmmt2.tr.gg
LosTRimE
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
LosTRimE

MesajKonu: Geri: Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD   Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD I_icon_minitime14/8/2010, 08:35

Beyler Sw Daha Açılmadı Ben Bir Yandanda Gm Lik Arıyorum Sv Mi Açıcam Ama Bilgisayar İşini Felan Ayarlamaya Çalışıorum Kaliteli Bi Server Yapmaya Çalışıorum Geçen Underground lA mSN dE Konuştum Anlamıyo Ki Hallden Ben Nababilirim Farklı Bi Sw Yapmaya Çalışıorum Maddi Dururumum Güzel Bu Sw Yi Uzun Süreli Açıcam 10 Yıl 20 Yıl Diyebilirim Tabiki 40 Yaşında Oyun Yönetmicem Yeğenlerim İdare Edicek Ben Kapanmıcak Bi Sw Yapmaya Çalışıyorum Sunucu Bir Arkadaşımla Çalışıorum En Kaliteli Sunucular İle Size Bi Sw Sunucam Ama Lütfen Biraz Sabır
ouzhan___
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
ouzhan___

Başarı : 56011
Rep Gücü : 10

MesajKonu: Geri: Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD   Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD I_icon_minitime14/8/2010, 14:57

dabi yaf simdi demissin 18 yas ustu 13 yasındayım ama bılgısayar konusunda baya ıyıyım bnm pvp vardı hamachılıydı kapattım hamachısıs ıse kurcagın server gm yada ga olabılırım
niko581
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye
niko581

Başarı : 137000

MesajKonu: Geri: Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD   Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD I_icon_minitime14/8/2010, 20:10

24 saat onlineliyim bütün kodları biliyom /dönüsüm/slot/ gm progmı var 2 tane 3 kere gm oldum saygı gösteririm oyundakilere aklında olim sw yi acınca msn:serkan_fb_581@hotmail.com
marazrapci
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
marazrapci

Başarı : 101000

MesajKonu: Geri: Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD   Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD I_icon_minitime15/8/2010, 14:37

adım ahmet 19 yaşındayım

kodları biliyorum

3 gmlik 1 sgm lik yaptım

hamachilerde gm lik vps de sgm lik yaptım

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Gm Arayanlar İçeri - Gm lik Arayanlarda İçeri xD
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-