[GA]Alican 7.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : İstanbul Yaş : 34 Mesaj Sayısı : 167 Başarı : 432010 Rep Gücü : 0
| Konu: ...-Beta Metin2-... 8/8/2010, 17:07 | |
| Arkadaşlar, şifre problemi yaşayanlar http://helpdesk.betametin2.net adresinden yeni bir talep oluştursunlar. Değiştirmek istedikleri şifreleri yazsınlar. Hesap sahtekarlığı yapmaya çalışanlar oyundan tamamen uzaklaştırılacaktır.
Müjdeli duyurumuzu vermek istiyorum arkadaşlar, artık boss kestikten sonra isminiz notice (bildirim) olarak oyunun alt köşesinde sarı olarak gözükecektir. Ayrıca kestiğiniz boss'lar sizi ödüllendirecektir.
İyi eğlenceler dileriz. Betametin2 Yönetim
Oyuna giriş yapabilmek için sayfanın en altındaki yeni patch'imizi indirmelisiniz.
Merhaba arkadaşlar, sunucu değişikliği bitmiştir ve oyunumuz çevrimiçidir. Ana sunucudaki hesaplar Poseidon server'ına aktarılmıştır. Artık BetaMetin2'de 2 Server bulunmaktadır, hesaplarınız Poseidon'dadır. Aphrodite sunucusu hala bakımdadır. Aphrodite'teki çalışma bittiğinde duyurulacaktır. Şu an kayıt olan kullanıcıların hesapları otomatik olarak Poseidon sunucusuna kayıt edilecektir. İyi eğlenceler dileriz. Betametin2 Yönetim
BetaMetin2 Aktif, hemde yeni web sayfasıyla..
Oyunumuzu güvenle oynayabilir, güvenle yeniliklerini ve eğlencelerini keşfedebilirsiniz. BetaMetin2 maceraları eşsizdir. 1. Serverımız aktif ve sorunsuz durumdadır. Yeni server'lar ve yenilikler sürekli eklenecek ve sitemiz anasayfasından duyurulacaktır.
- Server Durumu : Online
- Login Durumu : Online
+Rep Ltfn | |
|
Rakeal 5.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : buluYon bu enerjiyi xDe Mesaj Sayısı : 123 Başarı : 162004 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: ...-Beta Metin2-... 8/8/2010, 17:08 | |
| | |
|
DqhnPrlk97 2.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : as Mesaj Sayısı : 27 Başarı : 28000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: ...-Beta Metin2-... 8/8/2010, 17:12 | |
| log sorunu cıkarsa ne yapıcazz | |
|
Rakeal 5.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : buluYon bu enerjiyi xDe Mesaj Sayısı : 123 Başarı : 162004 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: ...-Beta Metin2-... 8/8/2010, 17:12 | |
| biraz itemlerden bahsedermisn | |
|
DqhnPrlk97 2.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : as Mesaj Sayısı : 27 Başarı : 28000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: ...-Beta Metin2-... 8/8/2010, 17:15 | |
| log sorunu cıktı yardım edınnnnn | |
|