Arkadaslar kendi pvpm icin editlemistim ama param olmadigi icin server acamadim
sizle paylasiyorum Indexin alinda yazan Castlevania Resmini kaldirmazsaniz panel size helal olsun ...Kaldiran arkadaslara haram olsun :bune:
Bir cok yerinde kendi kodlarim bulunuyor ama metin2 trden editledim Ozellikle karakter ve lonca siralamasini cok begeneceksiniz Ayrica onlar icin ayrica metin2 nin grotto sitesinden editledigim butonlar var cok hos duruyor
MARKET BOLUMU MEVCUTTUR!..
BASKA HIC BIR YERDE BULAMAZSINIZ !..
Buyrun
..http://s1.dosya.tc/files/hiCef1/Castlevania.rar.html
. boyutu 12.65 mb dir Indirin Buna deger
LINK YENILENDI
$sql = "SELECT * FROM player WHERE level<'102' ORDER BY level DESC LIMIT 10"
karakter.phpde bole bir kod var peki bu kodun anlami nedir bakib 102 yazan yerdeki anlam sudur 102 lwlın altındakileri goster üstünü siralamadan kaldir demek.. gmlere fazla lwl verirsiniz bolece siralamada gmler gozukmez
peki DESC nedir bu siralamayi büyükten kucuge dogru hizala ve göster demektir
LIMIT 10 ne demektir Bu ise siralamada tüm oyunculardan en iyi 10 kisiyi sec ve siralamada goster demektir
Sayıları degistirrseniz istediginiz sonucu elde etmisolursunuz diger kodlarla bilgisi olmayan oynamasin!...
KULLANDIGINIZ SITELERI YAZARSANIZ BENDE BI KONTROL ETMIS OLURUM SORUNLARINIZI SOLERIM
KULLANAN BIR PVPDEN ORNEK GOSTERIM
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bir diger ornek gosterim Indırıp kullananlar site linkini verrse guzel olur
ORNEK GOSTERIMDEKI HATALAR SITE SAHIBINDENDIR BENIM SIZE VERDIGIM DOSYALARDA HIC BIR BOZUKLUK YOK HERSEY DUzGun CALISIYOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yorumlarinizida bekliyorum
Bir tesekkur yeter