Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI

2 posters
YazarMesaj
yerelag123
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
yerelag123

Başarı : 54000
Rep Gücü : 0

ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI Empty
MesajKonu: ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI   ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI I_icon_minitime9/8/2010, 23:10

ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI 291532 ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI 291532 ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI 291532 ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI 291532 ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI 291532 ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI 291532

lor=red]]Dikkat Bu Konuyu 'Tam1PcKopaT' Açıyor Herzamankli Gibi Adam Olun !!![/size]
' Evet Arkadaşlar Şimdiki Sunucağım PvP
-p npcsi olan
-muharrebe kılıçı +9 olan
-%1000 exp eventi olan
-hem kasmalı hem ws lik süper zevkli bir pvp dir
ANASAYFA:http://desifremt2.com/index.php

Dikkat Bu Bir 'Tam1PcKopat' Ürünüdür..

Hoşgeldin.Şimdi size uzun zamandır arayıp bulamadığınız bir server tanıtacagım.Eminim bir çok kişinin hoşuna gidecektir.Buyrun serverımızdan resimler ve özellikleri....
Resimdede gördüğünüz gibi demirci + basarken item istemiyor.Ve ayrıca item basma sansı %100.Ve de 0 YANG ...

Resimde görüldüğü gibi Gm'ler çok iyi insanlardır.Bana azrail sandığı hediye etti.

Bir eventden görüntü...Ayrıca 100 levellik metin eventleride oluyor.

Burdada şehrimizdeki npc'lerin tamamını görebilirsiniz.
Zırhcı 2'den görüntü.

Silahcı 2'den görüntü...

Olay Yardımcısından görüntü...

Marketten görüntü...(TASLAR +4'Dür.Epic Amcada +5 Basabilirsiniz.)

Zırh Satıcısından Görüntü...

P npc'si yok mu diyenlere P npc'sinden görüntü...

BÖYLESİNE GÜZEL BİR PVP ' DE BENDE OYNAMAK İSTİYORUM DİYORSANIZ YAPMANIZ GEREKEN SEY COK BASİT
Linkler : www.nitromt2.com
Sanırım Bir Teşekkürü Hak ettim İlginiz için tesekkür ederim .
HEPİNİZE İYİ OYUNLAR

Untumadan Yaziyim: Swde Para bugu var tadindan yenmiyo oynadikca oyna
Direk Server Ozelliklerinden Basliyim:
Silahci'da ki Itemler:
+9 Muharabe, +9 Peri , +9 Zehir, +9 Aslan kilici, 9 ,+9 Seytan kanadi cakram,
+9 rivuyet vsvsvs uzayip giidiyo yazamadim simdi. Ozeltilyecek olursak ;
65-92 Level Bicak Kilic Flan cogu Var.
Zirhcida:
+9 Celikler , +9 41 Kasklari, +9 61 kalkanlari vsvsvs Buda uzayip gidiyo.
Markette :
+5 Taslar biraz pahali ama hep ucuz olmaz.
millet ılk pvp mız RapCash. Biliyorum kac kez acıldı bu ama bende werem dedım sw bı kapaşlıdır bı acıkdır. Hıcbıseyın garantısı yoktur ama sw 93 lvl baslangıclı we celık zehır hersey p npc falan wardır. Iste sıtesı

http://www.rapcashmt2.pvpserverlar.com/index.htm

Digerı ııse play mt2 buda tanıtıldı ama cok degıl.Ben gene tanıtam dedım.
Sw de gene zehır falan hersey war ama bıraz daha pahalı we kasıyorsunuz. Fazla uzatmadan bunun lınkınıde werem

http://www.playmt2.pvpserverlar.com/

Ve de son sw miz buna bende yeni baslıyorum bu swde kralıyetlı en son baktıgımda on du hala on sa sıze ıyı oyunlar ıste;

http://darbemt2.com/

İyi kotu, berbat xD bı yorum yaparsanız sewınırım ama kesınlıkle zorunlu deılsınız zaten bnde bı yorum yapmayans haram zıkkın olsun gıbı seyler dıyenlerı sewmem :[size=29]Allah'ım sen herkese akıl fikir verirken bu yazıyı okuyan öküz nerdeydi yarabbim xD (Alınmayın şaKa ha!)

ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI _ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI 154362ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI 154362ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI 154362ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI 154362ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI 154362ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI 154362ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI 154362ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI 154362ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI 154362ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI 154362 BİR TEKK DİLEYİMMM VARRRR ++++ REP VERIN YETERRRRRALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI 740608ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI 740608ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI 740608ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI 740608ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI 740608ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI 740608ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI 740608ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI 740608ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI 119992 UYMAYANLARI UYARALIM..xD

sleektarget111
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
sleektarget111

Başarı : 17000
Rep Gücü : 0

ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI Empty
MesajKonu: Geri: ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI   ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI I_icon_minitime9/8/2010, 23:17

ABİN YARAGINI YESİN İNİYO İNŞ ÇALIŞIR +REP

ALIN SIZE PWPLER TUMU ALINTIDIR KENDI CATIM ALTINDA BIRLESTI
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» alin size pvp
» ALIN SIZE PVP OZDERMT2 SUPERRRRRRRRRRRRR
» alin size hamachili pvp:Xd