Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

7/24 AÇIGIM GM'ARAYANLAR YADA SITE KURAMAYANLAR FORUM-KAYIT

YazarMesaj
GonCa
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye
GonCa

Başarı : 106000
Rep Gücü : 0

7/24 AÇIGIM GM'ARAYANLAR YADA SITE KURAMAYANLAR FORUM-KAYIT  Empty
MesajKonu: 7/24 AÇIGIM GM'ARAYANLAR YADA SITE KURAMAYANLAR FORUM-KAYIT    7/24 AÇIGIM GM'ARAYANLAR YADA SITE KURAMAYANLAR FORUM-KAYIT  I_icon_minitime10/8/2010, 15:13

Arkadaşlar konuya şöyle başlıyım..Adım Gonca ve hertürlü serverlerden anlarım ve GM arayanlar için 7/24 açığım..Eğer GM arıyorsnaız Eventlerden,GM kodlarından,Site ve Site taarımından oyun için Forum sitesi bile hazırlayabilirim..Özellikle Site yapamayanlar için ! yarıdmcı olabilirim Forum ve Kayıt sitesi konusunda anlaşabiliriz..7/24 açığımdır (: Ulaşmak isterseniz buraya msj bırakın..Ve GM olduğum bi oyunda çarım bug da kalmıştı 1 hafta sre sonra felan sildim bende bugdan çıkmış olabilir ama yinede ölesine çektim bi resmi göstere bilirim..Sürekli ninja olurum...
Eğer GM arayanlar yada site tasarımıyla kurmakla ilqili sorun yaşayan varsa buraya yorum yapsınlar ltfen dürst olalım..
7/24 AÇIGIM GM'ARAYANLAR YADA SITE KURAMAYANLAR FORUM-KAYIT  Imagejd
GonCa
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye
GonCa

Başarı : 106000
Rep Gücü : 0

7/24 AÇIGIM GM'ARAYANLAR YADA SITE KURAMAYANLAR FORUM-KAYIT  Empty
MesajKonu: Geri: 7/24 AÇIGIM GM'ARAYANLAR YADA SITE KURAMAYANLAR FORUM-KAYIT    7/24 AÇIGIM GM'ARAYANLAR YADA SITE KURAMAYANLAR FORUM-KAYIT  I_icon_minitime11/8/2010, 07:32

Site Kuramayanlar GM lik karşılığında yardımcı olabilirim...

7/24 AÇIGIM GM'ARAYANLAR YADA SITE KURAMAYANLAR FORUM-KAYIT
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sw Kurup Site Kuramayanlar Girsin..!
» Gmlik verene forum sitesi kurarim vps yada hamachi
» qm Lik Karsiligi Site Ve Forum KuruLur