Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Hamachili Swlerde Üyelik Alma Ve Swye Girme ANLATIM

YazarMesaj
1NT4L
34.Seviye Üye
34.Seviye Üye
1NT4L

Başarı : 3290020
Rep Gücü : -40

Hamachili Swlerde Üyelik Alma Ve Swye Girme ANLATIM Empty
MesajKonu: Hamachili Swlerde Üyelik Alma Ve Swye Girme ANLATIM   Hamachili Swlerde Üyelik Alma Ve Swye Girme ANLATIM I_icon_minitime12/8/2010, 19:21

Şimdi Arkadaşlar Hamachili Swlerde Üyelik Almak İçin İlk Önce Oynucağınız Swnin Ağına Katılmanız Lazım Aksi Taktirde Siteyi Açmaz Sonra Gördüğün Konuda Mc Yazar Onu Tarayıcıda Adres Çubuğuna Yapıştırıyosun Ve Kayıt Oluyosun Eğer Konuda Yazmıyosa Ağdan TL Yi Bulup Hamachide Sağ Tıklayıp Adresi Kopyala Diyerek Siteye Girip Kayıt Olabilirsin..

Oyuna Girmek İçinde Herkezde O Sura Kafalı Giriş Vardır Heralde Mcli Giriş Smile Yoksa Gogleye Mc Seti Yazıp İndirebilirsiniz O Mcli Girişte mc Adlı Not Defteri Var Onu Açıp İçindekileri Silip Swnin İpsini Yapıştırıp Kaydedip Çıkıyorsunuz Ve Orda Sura Kafalı Bi Giriş Var Ona Tıklayıp ID Şifre Girerek Oyuna Girebilirsiniz..

Bir Teşekkür Yeter..
İyi Forumlar..

http://www.Metin2PvpMerkezi.com
1NT4L
34.Seviye Üye
34.Seviye Üye
1NT4L

Başarı : 3290020
Rep Gücü : -40

Hamachili Swlerde Üyelik Alma Ve Swye Girme ANLATIM Empty
MesajKonu: Geri: Hamachili Swlerde Üyelik Alma Ve Swye Girme ANLATIM   Hamachili Swlerde Üyelik Alma Ve Swye Girme ANLATIM I_icon_minitime13/8/2010, 18:07

O Kdr Kişi Bakmış Kimse Yorum Yazmıcakmı..Sad
http://www.Metin2PvpMerkezi.com

Hamachili Swlerde Üyelik Alma Ve Swye Girme ANLATIM
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» DanqerouSMt2 // Hamachili swlerde ilk