Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Bir Bakın Ne Olursunuzz

4 posters
YazarMesaj
yerelag123
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
yerelag123

Başarı : 54000
Rep Gücü : 0

Bir Bakın Ne Olursunuzz Empty
MesajKonu: Bir Bakın Ne Olursunuzz   Bir Bakın Ne Olursunuzz I_icon_minitime13/8/2010, 14:29

1. Noip Sitesi

arklar ben sabit ip sw kurdum arklar yilhan mt 2 zapto org yazıor mcsne giremior ama ip adresimi yazınca gireblior ip duc programını flan kurdum aynen böle gülüyor ama olmuor sitesinide panel full editli hersey hazır www klasörüne atıorum sitesinede giremiorlar nabıcam arklar ben sabit ip sw kurdum arklar yilhan mt 2 zapto org yazıor mcsne giremior ama ip adresimi yazınca gireblior ip duc programını flan kurdum aynen böle gülüyor ama olmuor sitesinide panel full editli hersey hazır www klasörüne atıorum sitesinede giremiorlar nabıcam [

Bir Bakın Ne Olursunuzz Icon_question Bir Bakın Ne Olursunuzz Icon_question Bir Bakın Ne Olursunuzz Icon_question Bir Bakın Ne Olursunuzz Icon_question Bir Bakın Ne Olursunuzz Icon_question Bir Bakın Ne Olursunuzz Icon_question Bir Bakın Ne Olursunuzz Icon_question Bir Bakın Ne Olursunuzz Icon_question Bir Bakın Ne Olursunuzz Icon_question
1NT4L
34.Seviye Üye
34.Seviye Üye
1NT4L

Başarı : 3290020
Rep Gücü : -40

MesajKonu: Geri: Bir Bakın Ne Olursunuzz   Bir Bakın Ne Olursunuzz I_icon_minitime13/8/2010, 14:35

Şimdi Kardeşim Oyuna Ve Siteye Girememeleri
İçin Şunu SöYleyim Modeme Port Açmamışsındır Veya Yanlış
AÇmışsındır..Eğer Modeme Port Açdıysan Yanlış Açmışsındır..

Bir Teşekkür Yeter..
İyi Forumlar..
http://www.Metin2PvpMerkezi.com
serhat9
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
serhat9

Başarı : 13000

MesajKonu: Geri: Bir Bakın Ne Olursunuzz   Bir Bakın Ne Olursunuzz I_icon_minitime13/8/2010, 21:18

aynı sorun bendede var modeme port açtım ama port map programında portları açtım aynısını :s
FaBRiKæRRoR
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
FaBRiKæRRoR

Başarı : 397002

MesajKonu: Geri: Bir Bakın Ne Olursunuzz   Bir Bakın Ne Olursunuzz I_icon_minitime13/8/2010, 21:53

Aynen Modemdeki Portta bir sorun olabilir

Düzeltirsen eğer sorunun ortadan kalkar..!

İyi Forumlar Dilerim...

FaBRiKæRRoR
1NT4L
34.Seviye Üye
34.Seviye Üye
1NT4L

Başarı : 3290020
Rep Gücü : -40

MesajKonu: Geri: Bir Bakın Ne Olursunuzz   Bir Bakın Ne Olursunuzz I_icon_minitime14/8/2010, 08:28

serhat9 demiş ki:
aynı sorun bendede var modeme port açtım ama port map programında portları açtım aynısını :s

Kardeşim Eğer Sabit İP Sw Kuruyosan Modeme Düzgünce Port Açmalısın Portmap Açmana Gerek Yok SabiT İP De Portmap Açma Yani Düzgünce Modemine Portunu Aç Ve Swni Kur .. Smile

Bir Teşekkür Yeter..
İyi Forumlar..
http://www.Metin2PvpMerkezi.com

Bir Bakın Ne Olursunuzz
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-