Cinsiyet : Nerden : ankara Mesaj Sayısı : 53 Başarı : 54000 Rep Gücü : 0
Konu: BIR YARDIM EDEN RAMAZANDA SEVAP ISLEMIS OLUR 13/8/2010, 14:30
1. No ip Sitesi arklar ben sabit ip sw kurdum arklar yilhan mt 2 zapto org yazıor mcsne giremior ama ip adresimi yazınca gireblior ip duc programını flan kurdum aynen böle gülüyor ama olmuor sitesinide panel full editli hersey hazır www klasörüne atıorum sitesinede giremiorlar nabıcam 2. P Npcsi Calısmıyor Sabit İp Pvp Server Kurdum Önceden 94 Lvl 300mle Baslangıc vardı Steden Baslangıcını Dusurmek Isdeıdm 62 Lvl Yaptım Isınlayıcılara Tıkladıgında Bug da Kaldıgın ve P Npcisnn Calısmadıgınıı Farkettm Onun İcin Yenden 94 Lvl 300mle Baslangıc Yapayım dedim Yine p Npcsi Calısmıor Ne Yapmam Gerek Yenden p Npcisini Attım ama Üstüne Tıkalayınca Bişey Gelmior At Npcside Öle Oldu Baska Bi Yrdn Blup İndirdm Attım Npcyi Yinede Olmyr
1NT4L 34.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Ankara Yaş : 29 Mesaj Sayısı : 838 Başarı : 3290020 Rep Gücü : -40
Konu: Geri: BIR YARDIM EDEN RAMAZANDA SEVAP ISLEMIS OLUR 13/8/2010, 14:34
Şimdi Kardeşim Oyuna Ve Siteye Girememeleri İçin Şunu SöYleyim Modeme Port Açmamışsındır Veya Yanlış AÇmışsındır..Eğer Modeme Port Açdıysan Yanlış Açmışsındır..
P Npcsi İçinde Filezilledan Sil Yeniden At Olmazsa Başka Bi Sw Files İle Kur Onun İçin Bişey Diyemem..