Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

ACİLEN PVP YE YARDIM GÜZEL PVP AMA SORUN VAR

5 posters
YazarMesaj
asd147
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
asd147

Başarı : 112001
Rep Gücü : 0

ACİLEN PVP YE YARDIM GÜZEL PVP AMA SORUN VAR Empty
MesajKonu: ACİLEN PVP YE YARDIM GÜZEL PVP AMA SORUN VAR   ACİLEN PVP YE YARDIM GÜZEL PVP AMA SORUN VAR I_icon_minitime14/8/2010, 16:12

ARKADASLAR PVPMİZDE OYUNA GİRMEDE PROBLEM YOK AMA HAREKET EDİNCE ATIYOR 1 SAAT HAREKET ETMESENİZ ATMIO AMA KASARKEN YADA OYUNA GİRİNCE 1 ADIM ATINCA GM İ BİLE ATIYOR YARDIM EDIN ACİLEN PVP YE YARDIM GÜZEL PVP AMA SORUN VAR 387613 ACİLEN PVP YE YARDIM GÜZEL PVP AMA SORUN VAR Icon_neutral ACİLEN PVP YE YARDIM GÜZEL PVP AMA SORUN VAR Icon_cry ACİLEN PVP YE YARDIM GÜZEL PVP AMA SORUN VAR Icon_sad
trojan59
7.Seviye Üye
7.Seviye Üye
trojan59

Başarı : 196034
Rep Gücü : -20

MesajKonu: Geri: ACİLEN PVP YE YARDIM GÜZEL PVP AMA SORUN VAR   ACİLEN PVP YE YARDIM GÜZEL PVP AMA SORUN VAR I_icon_minitime14/8/2010, 18:44

Kaç GB ram ile kurdun ? PortMap Bugda Kalmış..
asd147
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
asd147

MesajKonu: Geri: ACİLEN PVP YE YARDIM GÜZEL PVP AMA SORUN VAR   ACİLEN PVP YE YARDIM GÜZEL PVP AMA SORUN VAR I_icon_minitime14/8/2010, 19:39

ben kurmadım ben gm im ama gecen gün tl 2gb yapti serveri
asd147
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
asd147

MesajKonu: Geri: ACİLEN PVP YE YARDIM GÜZEL PVP AMA SORUN VAR   ACİLEN PVP YE YARDIM GÜZEL PVP AMA SORUN VAR I_icon_minitime14/8/2010, 19:49

9 kisi bakmis bilen yok mu cevabi sadece oyundan atio lagımız yok hatta son dakikalarda 1 adım atıoz atıo oyundan her haritada yarddddddddııııııııııııımmmmmmmmmmmm
okan071905
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
okan071905

Başarı : 25005

MesajKonu: Geri: ACİLEN PVP YE YARDIM GÜZEL PVP AMA SORUN VAR   ACİLEN PVP YE YARDIM GÜZEL PVP AMA SORUN VAR I_icon_minitime14/8/2010, 23:57

2gb az bide portmapi kapa yeniden ac 2gb senin ram mi tamamini verirsen pc kasar ve pc kasrsa oyunda kasar atar
http://www.genclikmt2.com
asd147
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
asd147

MesajKonu: Geri: ACİLEN PVP YE YARDIM GÜZEL PVP AMA SORUN VAR   ACİLEN PVP YE YARDIM GÜZEL PVP AMA SORUN VAR I_icon_minitime15/8/2010, 07:26

sw 1 gb idi az atardi ... TL sereri 2gb yaptım dedi . simdi 1 gb ikenki oyuncuların yarısından az oyuncu var atma fazlalastı :S
1NT4L
34.Seviye Üye
34.Seviye Üye
1NT4L

Başarı : 3290020
Rep Gücü : -40

MesajKonu: Geri: ACİLEN PVP YE YARDIM GÜZEL PVP AMA SORUN VAR   ACİLEN PVP YE YARDIM GÜZEL PVP AMA SORUN VAR I_icon_minitime15/8/2010, 08:21

Kardeşim Kaliteli Ve Güzel Sw Kurmak İçin Ramin En AZ 4 GB Olmalı..
http://www.Metin2PvpMerkezi.com
asd147
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
asd147

MesajKonu: Geri: ACİLEN PVP YE YARDIM GÜZEL PVP AMA SORUN VAR   ACİLEN PVP YE YARDIM GÜZEL PVP AMA SORUN VAR I_icon_minitime15/8/2010, 09:27

nasıl yani sw i 4 gb mi yapmalıyız?
byrosa06
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye
byrosa06

Başarı : 120010

MesajKonu: Geri: ACİLEN PVP YE YARDIM GÜZEL PVP AMA SORUN VAR   ACİLEN PVP YE YARDIM GÜZEL PVP AMA SORUN VAR I_icon_minitime15/8/2010, 09:33

Öncelikle Merhabalar ;

Sunucuyu Herhangi Biri Kendi Bilgisayarından Kurduğu Zaman Böyle Sorunlar İle Sık Sık Karışlanabilir. Ancak Yapmanız Gereken , Bir Hosting Şirketi İle Anlaşıp VDS Linux Makinesi Kiralamak. Hosting Şirketi Tüm Kurulumu Ücretsiz Şekilde Yapmaktadır. Size Sadece Navicat Programından Sunucuyu Editlemek Kalıyor. NPC Ayarları Gm Ayarları vs. Ve Hosting Şirketlerinde 40 TL Başlayan Fiyatlar Var.. Ve Hosting Şirketi Sizlere En İyi Şekilde Desteği Verecektir. 40 TL Ver. Sorunsuz Oyna. Wink

ACİLEN PVP YE YARDIM GÜZEL PVP AMA SORUN VAR
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» LUTFEN YARDIM EDIN SW KURDUM AMA SORUN VAR