Evet arkadaşlar herşeyini ben hallettim , oyun tamamen 0 dan yapıldı , tüm pack yapımı bana aitttir sadece bize özel bir oyun olacka ve adı PALMA MT2 fakat aklıma şidmi gelen birşey var, ben zenginim yani varlıklı sayılırım bu yüzden item filan satmayacağım ve aldığım makina sahibi ile 3 ay sözleşme imzaladık. Şimdi oyunumua yönetici arıyrum bu akşam gibi açacağım oyunu fakat hiç yönetici yok aklıma da şimdi geliyor hiç tanıdık filan yok zaten tanıdık olmasını da istemiyorum , sevmiyorum.
Şimdi sizlere başvuru formu vereceğim ve önceden forum linki vermıyorum direk girip sövenler , batıranlkar olacaktır sadece yönetici seçilenlere şuan için link verilecektir , formu doldurup bana e-posta atacaksınız e-posta adresime .
[b]Adınız :
Soy adınız:
Yaşınız:
Size ulaşabileceğimiz adresler [Cep telefonu , yaho , msn , facebook] adresleriniz :
Oturduğunuz yerin tam olarak adresi:
Skype tarzı programlar kullanıyor musunuz? :
Kaç yıldır metin2 oynuyorsunuz? :
Metin2 pawnosundan anlıyormusunuz veya hiç admin olup kodları kullandınız mı ?:
c++ veya Photoshop bilginiz varmı ?
Görev yapmak istediğiniz rütbe:
Görevler ve açıklamaları :
GA = Game Admin , oyunda üst düzey yetkilidir, oyundaki hataları tespit edip TL'ye bildirmekten sorumludur , tüm oyun kodlarını bilir.[3 adet alınacaktır]
GM : Oyun içerisinde düzeni sağlar , eventler yapabilir. Oyuncular ile iletişim kurarak onlarıa yardımcı olmaya çalışır.[5 adet alınacaktır]
DenemeMOD: Oyun içerisinde en düşük rütbeli yöneticidir.Henüz yeni yöneticidir , güvenilirliğini ispat edince GM rütbesine çıkarlar. Pek fazla oyun ile uğraşmazlar çok fazla kod hakkına sahip değillerdir.[7 adet alınacaktır]
MOD : Forumdaki şikayet ve konuları incelerler, gerekenleri yazıp GA'ya iletirler , sadece forumdan sorumludurlar.[ 10 adet alınacaktır]
İSTEDİĞİNİZ MEVKİYİ SEÇİP BANA E-POSTA ATTINIZ , BURADAN ATTIĞINIZ MESAJLAR KABUL GÖRMEYECEK.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]BU ADRESE E-POSTA ATINIZ.