Admin Administrator
Cinsiyet : Nerden : http://twitter.com/ErenAlg Yaş : 39 Mesaj Sayısı : 13679 Başarı : 1482582 Rep Gücü : 7771
| Konu: Büyük Kışla ve Büyük Ahır 27/12/2009, 10:59 | |
| Büyük Kışla [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Büyük Ahır [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Büyük Kışla , Büyük Ahır Nedir?
Büyük Kışla ve Ahır , ordusunu hızlı toparlamak isteyen kişilerin kurduğu ek bir binadırKurmak için kışla veya ahır seviye 20 ye getirilmiş olmalıdır
Ben Kuramıyorum!
Kuramıyorsanız ya kışla veya ahırı seviye 20'ye getirmediniz , ya da o köy sizin başkentinizdirBüyük Kışla ve Ahır merkez köyde kurulamaz
Çok Mu Lazımdı Sanki?
Bunun sebebini ilerde büyük savaşlara atıldığınızda anlayacaksınızBir kişinin güçlü başka bir kişi tarafından bütün ordusu dağıtılmışsa bu büyük bir tehlikedirDiğer kişi sizin ordunuzu yok ettiği sırada kaybettiği askerlerini yerine koyarken sizin de savunma için önlem almış olmanız gerekmektedirFakat bu işi en kısa süre içerisinde yapmış olmanız gerekmektedirBu durumda 20 seviye ahır ve kışlanın süreyi %14 e indirmiş olması yetersizdirBu yüzden 3 katı çok hammadde ödeyerek ordunuzu daha çabuk toparlamanız daha uygun olacaktır
Ne?3 Katı Çok Hammadde Mi?
Büyük Kışla ve Ahır'da askerler standart masraflarının 3 katına eğitilirFakat emin olun o savaş içerisinde buna aldırmayacaksınız
Ben Büyük Kışla Ve Ahır 3 Kat Kadar Hızlı Diye Duydum
Bu tamamen yanlıştırBüyük Kışla ve Ahır , kışla ve ahırla aynı seviyede aynı hıza sahiptirYani Büyük Kışla 20 seviyede aynen kışla gibi standart süreye %14 oranla eğitir
Merkez köyümdeki kışlayı seviye 20 yaptım2 köyümde Büyük Kışla yapılmıyorNiye?
Çünkü ; 20 seviye kışla veya ahır hangi köyde bulunuyorsa Büyük Kışla ve Ahır da sadece o köyde kurulur | |
|