Yazar | Mesaj |
---|
velona77 11.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : yalova Mesaj Sayısı : 261 Başarı : 551040 Rep Gücü : 6
| Konu: Geri: 1 haftaya kadar açılcak olan CasperMt2 ye 2 GM 1 GA alımı..! 23/8/2010, 20:34 | |
| Adım: Mustafa Eren Soyadım:Tekingündüz Tecrübe:(GM Olmadım Ama Mod Oldum Gmliğide Bilirim) Gm Helper Kullanırım Neden Ben?:Çünkü ben küfüre hileye ve en ufak hakarete tahammül edemem.Söz dinlerim.Kurucnun dediği şeyleri yaparım.Kafama göre yapmamam gereken işleri yapmam. İletişim Adresi: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
MurroMort 6.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : istanbul Mesaj Sayısı : 129 Başarı : 129000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: 1 haftaya kadar açılcak olan CasperMt2 ye 2 GM 1 GA alımı..! 19/11/2010, 08:35 | |
| ADIM:ÖMER//SOYAD:TANRIVERDİ TECRÜBELERİM:1GM LİK 2TL LİK 1 SGM LİK YAPTIM YAŞ:15 KODLARI EZBERE BİLMİYORUM Ulaşımda Msn [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
MurroMort 6.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : istanbul Mesaj Sayısı : 129 Başarı : 129000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: 1 haftaya kadar açılcak olan CasperMt2 ye 2 GM 1 GA alımı..! 19/11/2010, 08:36 | |
| ADIM:ÖMER//SOYAD:TANRIVERDİ TECRÜBELERİM:1GM LİK 2TL LİK 1 SGM LİK YAPTIM YAŞ:15 KODLARI EZBERE BİLMİYORUM Ulaşımda Msn [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
AsiPrens 11.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Kastamonu Mesaj Sayısı : 266 Başarı : 266000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: 1 haftaya kadar açılcak olan CasperMt2 ye 2 GM 1 GA alımı..! 28/12/2010, 18:30 | |
| AD SOYAD:Arif Değer
GM Lik Tecrübem Nelerdir:Herşey
Daha Önce GM Lik Yaptığın Oyun un İsmi:BurnMt2 MasterMt2 LoneyMt2 DeathMt2 BaseMt2
Kodlar Ezberemi Bakarakmı:Ezbere
Neden Sizi Seçmeliyim:Tecrübeliyim 7/24 Açığım 5 Serverde GM Lik Yaptım.
MSN:arf_deger@hotmail.com
Facebook:https://www.facebook.com/profile.php?id=100000334975688
| |
|
| |
karry 5.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : İSTANBUL Mesaj Sayısı : 122 Başarı : 123997 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: 1 haftaya kadar açılcak olan CasperMt2 ye 2 GM 1 GA alımı..! 31/12/2010, 12:14 | |
| Adınız ve Soyadınız:Faik Kerem Örs GM'lik Tecrübeleriniz nelerdir:7 defa (4 tanesi kendi pvp serverimde) Daha Önce GM lik yapdığınız oyunun ismi:Justmt2-TradeMt2-Metin65-Olivemt2-Bluemt2-Systemmetin2-avgmetin2(3 tanesi hamachili) Kodları ezberemi/Yoksa bakarakmı?:Yarısı ezberimde ama gerek olmuyo bakmaya:MSN:keremors@hotmail.com Kodları ezberemi/Yoksa bakarakmı?:YARI YARIYA Neden Sizi Seçmeliyim:TECRÜBE ÖNEMLİDİR!!! İletişim Adresiniz(Msn,Yahoo,Facebook vs vs..):keremors@hotmail.com | |
|
| |
sendeoyna 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Ankara Mesaj Sayısı : 5 Başarı : 5000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: 1 haftaya kadar açılcak olan CasperMt2 ye 2 GM 1 GA alımı..! 4/1/2011, 22:14 | |
| | |
|
| |
AsiPrens 11.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Kastamonu Mesaj Sayısı : 266 Başarı : 266000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: 1 haftaya kadar açılcak olan CasperMt2 ye 2 GM 1 GA alımı..! 5/1/2011, 06:31 | |
| Adınız ve Soyadınız:Arif Değer
GM'lik Tecrübeleriniz nelerdir:Kodlar Ezbere 7/24 açığım event yaparım
Daha Önce GM lik yapdığınız oyunun ismi:(GM lik tecrübesi olmayanlar yazmasın):BurnMt2 HeavenMt2 AtlMetin2 DragonMt2 EticatMt2 LordMt2 BlueMt2 DarknessMt2 shootrmt2 AteşMt2 MasterMt2
Kodları ezberemi/Yoksa bakarakmı?Ezbere
Neden Sizi Seçmeliyim:Tecrübeliyim event yaparım 7/24 açığım 11 kere gm oldum
İletişim Adresiniz(Msn,Yahoo,Facebook vs vs..):
MSN:arf_deger@hotmail.com
FACEBOOK:https://www.facebook.com/profile.php?id=100000334975688 | |
|
| |
erodinho 9.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : DiPLeRDeN Yaş : 31 Mesaj Sayısı : 207 Başarı : 248007 Rep Gücü : 10
| Konu: Geri: 1 haftaya kadar açılcak olan CasperMt2 ye 2 GM 1 GA alımı..! 5/1/2011, 13:35 | |
| iYi Günler K.gelsin Öncelikle.. . Adınız ve Soyadınız:Hakan ÖZTÜRK GM'lik Tecrübeleriniz nelerdir:Yeterince.. Ve Daha Fzlası. Daha Önce GM lik yapdığınız oyunun ismi:(GM lik tecrübesi olmayanlar yazmasın):HeroMt2 CrazYMt2 [Kendi Svm.] BaronMt2 [KendiSvm] CekkoMt2 Ve Daha Fzlası. Kodları ezberemi/Yoksa bakarakmı?:Ezber... Neden Sizi Seçmeliyim:2 Kez [TL] 3 KEZ [SGM] Ve 8 Kez'de Normal [GM]Lık Yaptım..GM Alımı olan Server AriYordm Sizi Buldum.. İletişim Adresiniz:hayalet_cros@hotmail.com Şimdiden T.ederim ii Günler Eklerseniz Detaylı konusabilirz.. | |
|
| |
namelees 6.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Edirne Mesaj Sayısı : 135 Başarı : 162011 Rep Gücü : 10
| Konu: Geri: 1 haftaya kadar açılcak olan CasperMt2 ye 2 GM 1 GA alımı..! 5/1/2011, 15:03 | |
| GM veya GA olmak isteyenler buraya yazsınlar. Adınız ve Soyadınız:Bedii okay GM'lik Tecrübeleriniz nelerdir:Kendi serverimi kurdm Daha Önce GM lik yapdığınız oyunun ismi:(GM lik tecrübesi olmayanlar yazmasın):Kendi swmde gmdim Kodları ezberemi/Yoksa bakarakmı?:Ezbere aMa genede unutunca pcden bakıorm Neden Sizi Seçmeliyim:hafta içi 9 hafta sonu 15-16 saat onum.tanıtm yaparım user cekerm cevrem genıs İletişim Adresiniz(Msn,Yahoo,Facebook vs vs..):bu_ses_bnm@hotmail.com | |
|
| |
otantic 14.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : nereye x) Mesaj Sayısı : 332 Başarı : 855016 Rep Gücü : 10
| Konu: Geri: 1 haftaya kadar açılcak olan CasperMt2 ye 2 GM 1 GA alımı..! 5/1/2011, 15:34 | |
| Adınız ve Soyadınız:Berat Metin Kolayli GM'lik Tecrübeleriniz nelerdir:Kendim sw yönetim ve bütün kodları biliyorum Daha Önce GM lik yapdığınız oyunun ismi:(GM lik tecrübesi olmayanlar yazmasın):Cehennemmt2 Kodları ezberemi/Yoksa bakarakmı?:Ezbere Kodları ezberemi/Yoksa bakarakmı?:Ezbere Neden Sizi Seçmeliyim:Kodlari ezbere ve 1yıl [TL] tecrübem var İletişim Adresiniz(Msn,Yahoo,Facebook vs vs..): [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
horonus 6.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : maraş Mesaj Sayısı : 148 Başarı : 149984 Rep Gücü : -10
| Konu: Geri: 1 haftaya kadar açılcak olan CasperMt2 ye 2 GM 1 GA alımı..! 6/1/2011, 20:15 | |
| Adınız ve Soyadınız: Göktuğ KOCA GM'lik Tecrübeleriniz nelerdir: 2KERE TL, 3KERE GM , 1KERE GA Daha Önce GM lik yapdığınız oyunun ismi: LegasMt2 Hamachide TL lik, ExtraMt2 Hamachi GMLİK, SalkımMt2 Hamachi GMlik, GalipMt2 (Arkadaşın Serveriydi.)Gmlik, HamachiKral serverindede GAlık, Birde yine kendi serverim KocaMt2 (Soyadım ) TLlik... Kodları ezberemi/Yoksa bakarakmı?:Bazılarını bakarak yoksa önemlileri biliyorum. İletişim Adresiniz(Msn,Yahoo,Facebook vs vs..): [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Neden Sizi Seçmeliyim:Hem tecrübeliyim hemde güvenilirim... | |
|
| |
SherSerixDe 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : ankara Mesaj Sayısı : 7 Başarı : 7000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: 1 haftaya kadar açılcak olan CasperMt2 ye 2 GM 1 GA alımı..! 13/1/2011, 16:04 | |
| ADIM:UFUK SOYADIM:ÖNERBAY YAŞ:16 TECRÜBE:6 KEZ GMLİK YAPTIM BİR SEFERDE KNİGHT ONLİNE KRALLIK YAPTIM VE K2 NETVORK TAKIMINDAN ÖDÜL ALDIM AMA İSTİFA ETTİM.. KODLARI EZBEREMİ/YOKSA BAKARAKMI:BİR KODLARIN BULUNDUĞU DEFTERİM VAR VE AYRICA HEPSİNİ BİLİRİM NEDEN SİZİ SEÇMELİYİM:ZATEN BEN ÖDÜLÜ ADELEETLİ OLDUĞUM İÇİN VE DOĞRU KİŞİLERE BAN ATTIĞIM İÇİN ALDIM BU ÖDÜLÜ İLETİŞİM ADRESİNİZ:ufuk_1999_onerbay@hotmail.com | |
|
| |
Lords 8.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : yok Mesaj Sayısı : 175 Başarı : 347009 Rep Gücü : 10
| Konu: Geri: 1 haftaya kadar açılcak olan CasperMt2 ye 2 GM 1 GA alımı..! 14/1/2011, 14:02 | |
| Adınız ve Soyadınız:HamzaEmirhanErilli GM'lik Tecrübeleriniz nelerdir:3 GM LIK 4 TL LIK KODLAR EZBERE VE LvL packı yapabıLıyom Daha Önce GM lik yapdığınız oyunun ismi:(GM lik tecrübesi olmayanlar yazmasın):DeepMt2,Kabusmt2,KingOfmt2 Kodları ezberemi/Yoksa bakarakmı?:İletişim Adresiniz(Msn,Yahoo,Facebook vs vs..): Kodları ezberemi/Yoksa bakarakmı?:azıcını unuttum =( ama %95 i akLımdaa Neden Sizi Seçmeliyim:Cunku bn 12 yada 13 saat hadda daha faz on oLn bir cocuqum İletişim Adresiniz(Msn,Yahoo,Facebook vs vs..):Facebook FACEM İSE:HamzaEmirhanEerilli [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Buyrun siTesi | |
|
| |
artist59 4.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : evden Mesaj Sayısı : 76 Başarı : 76000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: 1 haftaya kadar açılcak olan CasperMt2 ye 2 GM 1 GA alımı..! 24/1/2011, 16:06 | |
| Adınız ve Soyadınız:Ali SAYAR GM'lik Tecrübeleriniz nelerdir:5kere gm oldum Daha Önce GM lik yapdığınız oyunun ismi:ego mt2,metnmt2(hala açık ama çeşitli nedenlerden dolayı ayrıldım),zormt2,Blackmt2,artistmt2 Kodları ezberemi/Yoksa bakarakmı?:çoğunluğu ezbere Neden Sizi Seçmeliyim:ne derseniz yaparım en az 12 saat onlineyim her türlü sorunla ilgilenirim konumum fark etmez oyuncularla asla özel diyiloga girmem süper eventler yapar oyunculara oyunu sevdiririm kesinlikle item dağıtmam hile küfür vb. şşeyleri kullanan oyuncuları swde barındırmam özel diyiloga girmem dedim ama şikayet varsa dinlerim ve gereğini TL nin verdiği karara göre uygularım İletişim Adresiniz: facebook: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]msn: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]aynı zamandaq yaşım:14 | |
|
| |
deryakral 2.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : istanbul Mesaj Sayısı : 31 Başarı : 31000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: 1 haftaya kadar açılcak olan CasperMt2 ye 2 GM 1 GA alımı..! 3/2/2011, 13:28 | |
| Hertürlü Sorunu Çözecek Biriyim herşeyi ayarlarım herşeyi düzeltirim [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]faceboo:https://www.facebook.com/cihat.eren2 Tabikide 18GM lik Yaptım 1[GA] [8GM] [ 9TL]
En son deryakral tarafından 3/2/2011, 17:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
rapfower 6.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : adana Mesaj Sayısı : 130 Başarı : 429005 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: 1 haftaya kadar açılcak olan CasperMt2 ye 2 GM 1 GA alımı..! 3/2/2011, 15:23 | |
| Adım:Tamer Soyadım:Akarsu Yaş:19 Tecrübe:11 Kez Gmlik Yaptım 69 Gm helper Kullanıyorum kodları ezberlememe gerek yok ama yarısından fazlasını biliyorum İletişim Facede Arama Bölümüne [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yazarsanız beni rahatlıkla bulabilirsiniz neden beni seçmelisiniz : TL İN sözünden asla çıkmam tl söylemeden kimseye item para lwl gibi seyler vermem... | |
|
| |
| 1 haftaya kadar açılcak olan CasperMt2 ye 2 GM 1 GA alımı..! | |
|