Admin Administrator
Cinsiyet : Nerden : http://twitter.com/ErenAlg Yaş : 39 Mesaj Sayısı : 13679 Başarı : 1482582 Rep Gücü : 7771
| Konu: Haritadan silinemeyen saldırı köyü 27/12/2009, 11:07 | |
| Bildiğimiz gibi tek köyümüz varsa mancınıkla tüm binaları ve hammadde alanları sıfırlansa yani yerlebir edilse dahi haritadan silinemiyor.
Pek çok kişinin bilmediği bir bilgiyi paylaşmak istiyorum sizinle. Eski forumu karıştırıken yanılmıyorsam eski moderatörlerimizden ecu olması gerek yazdığı bir yazı dikkatimi çekmişti. ilk merkezimizden sonra köy kurup ilk merkezimi hiç değiştirmesek bu merkez köy mancınıkla yerlebir edilse dahi haritadan silinmiyor.Merkezimizin yerle bir edildiği rapor. Fakat nüfusu sıfır olduğu halde ve ikinci köyümüz olduğu halde halen haritada mevcut.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Buda sıfır nüfuslu merkeze yapılan diğer bir mancınıklı saldırı. Dikkatinizi ikinci köyün varlığına çekmek istiyorum. Mancınıkların yıkabileceği bir yapı olmadığı için ateş etmeden gidip geliyor sadece.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Buda demek oluyorki merkezimizi hiç değiştirmezsek ve merkezden ordu basarsak, ordumuzu başkasına destek atarak koruyabiliriz. Yani ordumuz yok olmaz. Merkezimizi tekrar geliştirdikten sonra ordumuzu destekten çekip kullanabiliriz.
Tabiiki 15 tarlalı merkez gibi olmayacaktır üretimleri ve basacağımız orduyu beslemek için birlik desteğine oldukça ihtiyacımız olacaktır. Lakin yan köyden ordu basıp reislenme gibi bir derdi ve 15 tarlalı merkezden ordu basıp yerlebir edilme gibi bir derdi de olmayacaktır[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Yaptığım çalışmada merkezimi mancınıklayarak yerlebir ederek bana yardımcı olan [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ve [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] arkadaşlarıma teşekkür ederim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|