Admin Administrator
Cinsiyet : Nerden : http://twitter.com/ErenAlg Yaş : 39 Mesaj Sayısı : 13679 Başarı : 1482582 Rep Gücü : 7771
| Konu: Reklam Botlarını Blocklayın Şehirde Rahat Konuşun 29/12/2009, 18:14 | |
| Bugn arkadaşlarla konuşurken çok kişinin bilmediğini farkettim bu konuyu. Pekçok insan bu sistemden haberdar değil. Global attım 100Lvlik adamlar bile "Hadi ya öğretsene" gibi şeyler yazdılar. Dilim döndüğünce anlattım. Sonra foruma da yazmaya karar verdim. *Globaller [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Globallerde de anlattığım gibi U'ya basınca gelen Sosyallik penceresinde Block sekmesine geliyorsunuz. Alttaki All sekmesini seçiyorsunuz. Add Block diyerek duymak istemediğiniz adamları blockluyorsunuz.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bu kadar basit. Bunu guilddeki, uniondaki arkadaşlarınıza anlatın. Ufak bişey de olsa bir harekettir. Şu an bizim serverda bu konuşuluyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Halihazirdaki reklam botlarının Blocklanmış hazır ayarlarını burada indirebilirsiniz. (SATURN) [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Dosyayı Silkroad/Settings klasörünün içine atın. Var olan dosyayı değiştirin. | |
|