Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

tam istediginiz bir sw bu gelin ardslar ayrintilar icerde

YazarMesaj
slwaorral11
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
slwaorral11

Başarı : 137000
Rep Gücü : 0

tam istediginiz bir sw bu gelin ardslar ayrintilar icerde Empty
MesajKonu: tam istediginiz bir sw bu gelin ardslar ayrintilar icerde   tam istediginiz bir sw bu gelin ardslar ayrintilar icerde I_icon_minitime23/8/2010, 18:28

ÖnceLikle herkeze merhaba arkadaşlar...

evet simdi öle bi pvp tanitacagim size süper diceksiniz harbidende müthis Smile ...

bu aralar pvpler kafayi yedi karma karisik pvp cikariyolar ama bu pvp süper en kücük ayrintisina kdr düsünmüsler admlar bize helal olsun demek kalir Smile...

simdi gelelim npclerimizi tanitmaya ....

silahcı : 0 lwl ve 75 lwl arasi itemler satiliyo size söle anlatayim itemler bi npcde ama ayırmıslar itemleri cok düzgün bir sekilde....

Zırhcı : keşişten siyah celige kdr ve kalkanlar ve takılar dahil bunlarda özenle ayirarak yapilmis her karakterin ayri itemleri bulunmakta...

+ basma item istiyo + basma itemleri markette...

p g yi kendiniz yapiyonuz..

ardslar swden bukdr bilgi var yeni basladim swde 5 kisi ancayiz mavi bayragiz adim CheS pm atin ilgilenirim neyin nerde oldunu sölerim...

bence tam iyi hem 75 itemleri var hemde + basmaya item istiyo bence tam adresi sw bombos ardslar hadi dolduralim demi Smile

slwaorral11
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
slwaorral11

MesajKonu: Geri: tam istediginiz bir sw bu gelin ardslar ayrintilar icerde   tam istediginiz bir sw bu gelin ardslar ayrintilar icerde I_icon_minitime23/8/2010, 18:29

aaa linki unutmusum Smile özür diliyorum buyrun sitesi www.genesis-mt2.com buyrun tekrar özür dilerim insanlik hali Smile
slwaorral11
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
slwaorral11

MesajKonu: Geri: tam istediginiz bir sw bu gelin ardslar ayrintilar icerde   tam istediginiz bir sw bu gelin ardslar ayrintilar icerde I_icon_minitime23/8/2010, 18:31

harbiden halika ardslar ben burda anlatamadim oyuna girin CheS nickli oyuncuya pm atin herseyi gösterecegim konu güncel pls

tam istediginiz bir sw bu gelin ardslar ayrintilar icerde
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» EkSeLanS Mt2 Ayrintilar icerde