golgekonustu 3.Seviye Üye
| Konu: Macera-Mt2/P-NPC-Donusum-NPC-120-Silahlari-Videolu 24/8/2010, 12:22 | |
| Serverimiz Yaklaşık 20 Gündür Online!Diger Serverlerden Farkımız Çok Şuan Kimse Bana Bir Hamachi Server 1 Hafta Dayandı Diyemez Biz 20 Gündür Sorunsuz Süper ÖZELLİKLERLE Ayaktayız.Kendimizi Yeniledik FRV-MT2 Yerine Macera-Mt2 İsmini Aldık!Ve V.I.P Özelligimizle Yanınızdayız.Şimdiden Söylüyorum BİZE PAZARA KADAR DEİL SERVER ÇÖKENE KADAR YANIMIZDA OLAN Ü ye Lazım 1 Saat Girip Daha Girmeyenleri İstemiyoruz Ona Göre Karar Verin. Serverimizin Özellikleri Şöyle (Begenmeyen Gelmesin)EFSUN ORANI(Efsun Oranı Sabit Degildir) 1 VE 4 EFSUN AYARI : % 25 (max)
1 VE 4 EFSUN MAX HP VE SP AYARI : 5 K HP - 2750 K SP
6 VE 7 EFSUN AYARI : %15 (max)
6 VE 7 EFSUN MAX HP VE SP AYARI : 750 HP - 250 SP 120 LEVEL KILICLARI OYUNUMUZDA MEVCUT LUTFEN 120 KILICLARINI GORMEK ICIN DoWNLoaD! Linkinden Packimizi İndirin... Macera-Mt2 Adlı Npc'Den Perfect Veya Grand Açıp Ve Boss'A DönüşeBilirsiniz. Oyun Her Hafta İçi Ögleden Sonra Akşam 19.00 'a Kadar Online! (Bakimlar Hariç- Oyuncu Sayısı 12'Den Asagı Duserse 19.00 'Dan Önce Kapanabilir) Hafta Sonu Açık Deiliz İşte Bir İhtimal Açık Olursak Mutlaka Aglardan Bildiririz.
[size=18] ]Hergün Düzenli Ve İnanin Çok Eglenceli Eventlerimiz Mevcut.
[size=9]14.00 Çölde Boss Eventi
15.00 Çölde Metin Eventi
16.00 Vs Eventi (Ödüllü)Cumartesi Günleri KISA Bir Online Vaktimiz Var Bu Sürede Vs Eventinin Kazananlarını Savastırıyoruz Kazanan Kisiye Bir Haftalıgına Nickinin Basına [King] Yazıyoruz.[/size] AĞLARI Ve Mc Yi Vermiyorum Siteden " Uye OL " Kısmına Bakın Bulursunuz [/size] Site: frvmtn2.tkHamachi Server Girmeyi Üyelik Sitesini Açmayı Bilmeyenler Gelmesinn! Video : Macera-mt2 | İzlesene.com[[/size][/size] | |
|