Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..!

+5
53karakartal5353
berkanbjkk
tortuca21
erdem322
CheateR
9 posters
YazarMesaj
CheateR
15.Seviye Üye
15.Seviye Üye
CheateR

Başarı : 1436096
Rep Gücü : 48

VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..! Empty
MesajKonu: VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..!   VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..! I_icon_minitime25/8/2010, 11:19

Bilgisayar Basında Kac Saat Online Kalabilirsin Ve Araliklari Nelerdir :

Gm Basvurusunu Neden Yapiyorsun :

Bir Karakteri Ninjayken Savasciya Cevirmenin Kodu Nedir :

Gm Olmak Nasil Bir Duygu :

Gm Olmayi Neden İstiyorsun Sebep Nedir :

Gm LiK Dedigin NasiL YapiliR :

Kendini Kisaca ÖzeTLe : En Az 100 Harf.

Gm Cok Konusurmu ? Oyuncularla Samimi Olurmu : Cevabini Ben Vereyim {Kesinlikle Susar Asla Samimi Olmaz ]

Gm Kurallarina Uyacakmisin? Biliyorsun Ki En Kucuk Hatani Buldugumda Atilacaksin :

Gm Ligi Seviyormusun :

Sordum Ama Tekrar Soruyorum :

Gm Görevi Tam Olarak Nedir : {SENCE}

Herkese Basarılar 2 Gün Sonunda Aciklanacaktir. Herkesin Hakkinda arastirma Yapilacaktir Yas İcin. 2 Gün Sonra SaaT Tam 20:00 Da Lesin Online Olmalisin Sonuclari Ogrenmek İcin.

Tekrar Tekrar Basarılar /Hayırlı RAMAZANLAR Dilerim/

http://www.pvpserverler.org/
erdem322
10.Seviye Üye
10.Seviye Üye
erdem322

Başarı : 279992
Rep Gücü : -20

MesajKonu: Geri: VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..!   VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..! I_icon_minitime25/8/2010, 11:33

Bilgisayar Basında Kac Saat Online Kalabilirsin Ve Araliklari Nelerdir : Pc Başında sabah 10da oturyorun akşam 11:30da kalkıyorum

Gm Basvurusunu Neden Yapiyorsun : GM OLMAYI SEVİYORUM.GM'Lik YAPMAYI SEVİYORUM.

Gm Olmak Nasil Bir Duygu : BENCE ÇOK İYİ VE GÜZEL..

Gm Olmayi Neden İstiyorsun Sebep Nedir : ŞUANDA GM OLDUGUM SW'DEN AYRILDIM.O YÜZDEN BURDA OLMAK İSTİYORUM

Gm LiK Dedigin NasiL YapiliR : Gece Gündüz Oyuna Olan Ve oyuncuLarLa iLgiLenen birisi GM LİGİ YAPIYOR DEMEKTİR.

Kendini Kisaca ÖzeTLe : En Az 100 Harf. Adım:Erdem

Soyadım:Şahin

GM LİGİ BİLİYORMUSUN:EVET BİLİYORUM BÜTÜN KODLAR EZBERİMDE 7/4 OYUNDAYIM

Nerde Oturyosun :İstanbul

Gm Cok Konusurmu ? Oyuncularla Samimi Olurmu : Cevabini Ben Vereyim {Kesinlikle Susar Asla Samimi Olmaz ] Evet

Gm Kurallarina Uyacakmisin? Biliyorsun Ki En Kucuk Hatani Buldugumda Atilacaksin : GM KURALLARINI BİLİYORUM.ASLA HATA YAPMAM..

Gm Ligi Seviyormusun : HEMDE ÇOK SEVİYORUM

Sordum Ama Tekrar Soruyorum : BENCE ÇOK GÜZEL

OYUNDA OLMAK, OYUNCULARLA İLGİLENMEK, SERVERE BAKMAK, OYUNCULARIN KÖTĞ DAVRANIŞLARINDA UYARMAK...
tortuca21
14.Seviye Üye
14.Seviye Üye
tortuca21

Başarı : 470069
Rep Gücü : 20

MesajKonu: Geri: VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..!   VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..! I_icon_minitime25/8/2010, 11:43

Bilgisayar Basında Kac Saat Online Kalabilirsin Ve Araliklari Nelerdir :6-7

Gm Basvurusunu Neden Yapiyorsun :üyelere yardım için

Gm Olmak Nasil Bir Duygu :GÜZEL

Gm Olmayi Neden İstiyorsun Sebep Nedir :ÜZERDE YAZIO ÜYELERE YARDIM İÇİN...

Gm LiK Dedigin NasiL YapiliR :KURALLARA UYARAK BOS ÇIKARMA DENİLİOSA BOS ÇIKARMAYARAK!..

Kendini Kisaca ÖzeTLe : En Az 100 Harf. VALLA BEN BURAI PEK ANLAMADIM AMA YAZIOM GM OLMAI SEVİOM.

Gm Cok Konusurmu ? Oyuncularla Samimi Olurmu : Cevabini Ben Vereyim {Kesinlikle Susar Asla Samimi Olmaz ]

Gm Kurallarina Uyacakmisin? Biliyorsun Ki En Kucuk Hatani Buldugumda Atilacaksin :EVT TABİKİDE!..

Gm Ligi Seviyormusun :EVT

Sordum Ama Tekrar Soruyorum :EVT

http://mt2-funclub.tr.gg
berkanbjkk
10.Seviye Üye
10.Seviye Üye
berkanbjkk

Başarı : 310035
Rep Gücü : 0

MesajKonu: Geri: VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..!   VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..! I_icon_minitime25/8/2010, 12:01

AD:BERKAN
SOYAD:AYDIN
YAS:24
Bilgisayar Basında Kac Saat Online Kalabilirsin Ve Araliklari Nelerdir :7-8

Gm Basvurusunu Neden Yapiyorsun :Bui şi sevdigim icin

Bir Karakteri Ninjayken Savasciya Cevirmenin Kodu Nedir :/poly 3

Gm Olmak Nasil Bir Duygu :Harika Smile

Gm Olmayi Neden İstiyorsun Sebep Nedir :Bu isi seviyorum

Gm LiK Dedigin NasiL YapiliR :Bence ahlaki ile yapilir..Seviyeli olmak lazım öncelikle örnek kisi olmalisin sonra gmligi adam gibi yapmalisin

Gm Kurallarina Uyacakmisin? Biliyorsun Ki En Kucuk Hatani Buldugumda Atilacaksin :Tabilikide elimden geleni yaparim

Gm Ligi Seviyormusun :Cok

Sordum Ama Tekrar Soruyorum :EVT

Gm Görevi Tam Olarak Nedir : Bence ahlaki ile yapilir..Seviyeli olmak lazım öncelikle örnek kisi olmalisin sonra gmligi adam gibi yapmalisin
53karakartal5353
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
53karakartal5353

Başarı : 330003

MesajKonu: Geri: VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..!   VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..! I_icon_minitime25/8/2010, 12:05

Bilgisayar Basında Kac Saat Online Kalabilirsin Ve Araliklari Nelerdir :10 saat

Gm Basvurusunu Neden Yapiyorsun :size yardım cı olmak için

Bir Karakteri Ninjayken Savasciya Cevirmenin Kodu Nedir :/poly3

Gm Olmak Nasil Bir Duygu :çok güzel

Gm Olmayi Neden İstiyorsun Sebep Nedir :size yardım etmek amaçlı

Gm LiK Dedigin NasiL YapiliR :gm lik tarif edilemez

Kendini Kisaca ÖzeTLe : 10 saat onlineyim belkide daha fazla çok uzun süredir gm lik yapıyorum nerden baksanız 10-20 gm liğim vardır bu kadar

Gm Kurallarina Uyacakmisin? Biliyorsun Ki En Kucuk Hatani Buldugumda Atilacaksin :biliyorum hiç bir hata yapmayaccağıma dail söz veriorum

Gm Ligi Seviyormusun :elbette

Gm Görevi Tam Olarak Nedir : Ben ce gm olmak bütün userlere ve tabikide tl mize yardım etmek tir.
berkanbjkk
10.Seviye Üye
10.Seviye Üye
berkanbjkk

Başarı : 310035

MesajKonu: Geri: VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..!   VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..! I_icon_minitime25/8/2010, 12:07

hemen kodu benden calmissss
kapadokyali
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
kapadokyali

Başarı : 51000

MesajKonu: Geri: VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..!   VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..! I_icon_minitime25/8/2010, 13:52

Bilgisayar Basında Kac Saat Online Kalabilirsin Ve Araliklari Nelerdir :Sabah 9 -12 arasi sonra 1-5 arasi aksam 9-24 arasi

Gm Basvurusunu Neden Yapiyorsun :GM Olup Size yardim Etmek Ve yukunuzu Hafifletmek için

Bir Karakteri Ninjayken Savasciya Cevirmenin Kodu Nedir :/poly3

Gm Olmak Nasil Bir Duygu :Çok Güzel Ve heyacan Verici

Gm Olmayi Neden İstiyorsun Sebep Nedir :GM Liği Seviyorum Daha Önce yaptiydim

Gm LiK Dedigin NasiL YapiliR :Oyunculara Oyunun Kuralındaki Gibi Davranarak Yapılır

Kendini Kisaca ÖzeTLe : En Az 100 Harf. Saygılıyım Ama Fırtınayımdır Ama Ağır Başlıyım Emirlere Uyarım

Gm Cok Konusurmu ? Oyuncularla Samimi Olurmu : Hayır Kesinlikle Olmaz Olursa Oyuncular Daha Çok Şımarır Ve Oyun Bozulur Eğlencesi Pek Kalmaz

Gm Kurallarina Uyacakmisin? Biliyorsun Ki En Kucuk Hatani Buldugumda Atilacaksin :Yeminle Uyacagım

Gm Ligi Seviyormusun :Evet Çok Seviyorum GM liği

Sordum Ama Tekrar Soruyorum :Evet Çok Seviyorum GM liği

Gm Görevi Tam Olarak Nedir : {SENCE}Bence GM nin Görevi TL nin Görevini Hafifletmek Ve TL Yerine Oyuncularla İlgilenmektir. Saygılarlar

Bana Ulaşmak İçin Msn adresim : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bursaneli
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
bursaneli

Başarı : 17001

MesajKonu: Geri: VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..!   VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..! I_icon_minitime25/8/2010, 14:08

mane_aynet demiş ki:
Bilgisayar Basında Kac Saat Online Kalabilirsin Ve Araliklari Nelerdir :bilgisayar başında hiç belli olmuyo bazen 10 saatt oluyo gece 23 ile sabah 5 arassı

Gm Basvurusunu Neden Yapiyorsun :gm'liği çok seviyorum

/poly 4
/poly 5
/poly 6
/poly 7
bunlardan biri olmalı

Gm Olmak Nasil Bir Duygu :çok güzel bir duygu

Gm Olmayi Neden İstiyorsun Sebep Nedir :bir işle uğraşmayı seviyorum

Gm LiK Dedigin NasiL YapiliR :oyunda oyuncuların sorunlarına çare bulunur oyuna özenle bakılır

adım=ünal
soyad=seymen
yaş=18
bursada oturuyorum
Gm Cok Konusurmu ? Oyuncularla Samimi Olurmu : Cevabini Ben Vereyim {Kesinlikle Susar Asla Samimi Olmaz ]kesinlikle sadece işine bakar

Gm Kurallarina Uyacakmisin? Biliyorsun Ki En Kucuk Hatani Buldugumda Atilacaksin :tabiki yaptığın iş ne olursa olsun uymak zorundayım

Gm Ligi Seviyormusun :hayatım kadar

Gm Görevi Tam Olarak Nedir : {SENCE}oyuna bakma oyuncuların sorunlarına çare bulma ama özel sorun değil oyunla ilgili sorun

Herkese Basarılar 2 Gün Sonunda Aciklanacaktir. Herkesin Hakkinda arastirma Yapilacaktir Yas İcin. 2 Gün Sonra SaaT Tam 20:00 Da Lesin Online Olmalisin Sonuclari Ogrenmek İcin.

bursaneli
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
bursaneli

Başarı : 17001

MesajKonu: Geri: VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..!   VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..! I_icon_minitime25/8/2010, 14:10

mane_aynet demiş ki:
Bilgisayar Basında Kac Saat Online Kalabilirsin Ve Araliklari Nelerdir :bilgisayar başında hiç belli olmuyo bazen 10 saatt oluyo gece 23 ile sabah 5 arassı

Gm Basvurusunu Neden Yapiyorsun :gm'liği çok seviyorum

/poly 4
/poly 5
/poly 6
/poly 7
bunlardan biri olmalı

Gm Olmak Nasil Bir Duygu :çok güzel bir duygu

Gm Olmayi Neden İstiyorsun Sebep Nedir :bir işle uğraşmayı seviyorum

Gm LiK Dedigin NasiL YapiliR :oyunda oyuncuların sorunlarına çare bulunur oyuna özenle bakılır

adım=ünal
soyad=seymen
yaş=18
bursada oturuyorum
Gm Cok Konusurmu ? Oyuncularla Samimi Olurmu : Cevabini Ben Vereyim {Kesinlikle Susar Asla Samimi Olmaz ]kesinlikle sadece işine bakar

Gm Kurallarina Uyacakmisin? Biliyorsun Ki En Kucuk Hatani Buldugumda Atilacaksin :tabiki yaptığın iş ne olursa olsun uymak zorundayım

Gm Ligi Seviyormusun :hayatım kadar

Gm Görevi Tam Olarak Nedir : {SENCE}oyuna bakma oyuncuların sorunlarına çare bulma ama özel sorun değil oyunla ilgili sorun

yavuzcan06
12.Seviye Üye
12.Seviye Üye
yavuzcan06

Başarı : 854010
Rep Gücü : -10

MesajKonu: Geri: VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..!   VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..! I_icon_minitime25/8/2010, 14:16

Bilgisayar Basında Kac Saat Online Kalabilirsin Ve Araliklari Nelerdir :Sabah Öğle Aksam 12 saat

Gm Basvurusunu Neden Yapiyorsun :Hamachi Serwerm Cöktü Ve Size Yardım etmek amacıyla....

Gm Olmak Nasil Bir Duygu :İyi Bir Duygu

Gm Olmayi Neden İstiyorsun Sebep Nedir :Size Yardım Etmek Amaçlı

Gm LiK Dedigin NasiL YapiliR :Gm Dediğin Playerlerle Samimi Olmaz Ama Herseyi Bilmesi Lazım Ve İlqilenmesi Lazım

Kendini Kisaca ÖzeTLe : Ben İyilik Sever.Oyununu Seven Metin2yi Seven 17 yasında biriyim Ve Kendime Bu Pvpde Şans Görüorum..

Gm Kurallarina Uyacakmisin? Biliyorsun Ki En Kucuk Hatani Buldugumda Atilacaksin :Tabikide uyacağım.....

Gm Ligi Seviyormusun :Gmliki Seviorum.

Gm Görevi Tam Olarak Nedir :Gmlikin Getirdiği Bütün İsleri Yerine Getirmektir Bence.

Cevaplarım Bunlar İyi Vakitler Gecirmenizi Dilerimm

[BY]PigmenT
Cankut12341
7.Seviye Üye
7.Seviye Üye
Cankut12341

Başarı : 171030
Rep Gücü : 30

MesajKonu: Geri: VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..!   VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..! I_icon_minitime9/9/2010, 19:34

Sen ekle beni msn de konşalım yada sen wer bi msn de konuşacak [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ARKDASLAR VPSDE GM ALIMI WARSA GRIN BI BAKIN...!!!
» Ergenekonda para item verene gm lik vercem vpsde