| VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..! | |
|
+553karakartal5353 berkanbjkk tortuca21 erdem322 CheateR 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
CheateR 15.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : TraBZoN Yaş : 31 Mesaj Sayısı : 373 Başarı : 1436096 Rep Gücü : 48
| Konu: VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..! 25/8/2010, 11:19 | |
| Bilgisayar Basında Kac Saat Online Kalabilirsin Ve Araliklari Nelerdir :
Gm Basvurusunu Neden Yapiyorsun :
Bir Karakteri Ninjayken Savasciya Cevirmenin Kodu Nedir :
Gm Olmak Nasil Bir Duygu :
Gm Olmayi Neden İstiyorsun Sebep Nedir :
Gm LiK Dedigin NasiL YapiliR :
Kendini Kisaca ÖzeTLe : En Az 100 Harf.
Gm Cok Konusurmu ? Oyuncularla Samimi Olurmu : Cevabini Ben Vereyim {Kesinlikle Susar Asla Samimi Olmaz ]
Gm Kurallarina Uyacakmisin? Biliyorsun Ki En Kucuk Hatani Buldugumda Atilacaksin :
Gm Ligi Seviyormusun :
Sordum Ama Tekrar Soruyorum :
Gm Görevi Tam Olarak Nedir : {SENCE}
Herkese Basarılar 2 Gün Sonunda Aciklanacaktir. Herkesin Hakkinda arastirma Yapilacaktir Yas İcin. 2 Gün Sonra SaaT Tam 20:00 Da Lesin Online Olmalisin Sonuclari Ogrenmek İcin.
Tekrar Tekrar Basarılar /Hayırlı RAMAZANLAR Dilerim/
| |
|
| |
erdem322 10.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : GeLdim Ben Buraya xD Yaş : 29 Mesaj Sayısı : 236 Başarı : 279992 Rep Gücü : -20
| Konu: Geri: VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..! 25/8/2010, 11:33 | |
| Bilgisayar Basında Kac Saat Online Kalabilirsin Ve Araliklari Nelerdir : Pc Başında sabah 10da oturyorun akşam 11:30da kalkıyorum
Gm Basvurusunu Neden Yapiyorsun : GM OLMAYI SEVİYORUM.GM'Lik YAPMAYI SEVİYORUM.
Gm Olmak Nasil Bir Duygu : BENCE ÇOK İYİ VE GÜZEL..
Gm Olmayi Neden İstiyorsun Sebep Nedir : ŞUANDA GM OLDUGUM SW'DEN AYRILDIM.O YÜZDEN BURDA OLMAK İSTİYORUM
Gm LiK Dedigin NasiL YapiliR : Gece Gündüz Oyuna Olan Ve oyuncuLarLa iLgiLenen birisi GM LİGİ YAPIYOR DEMEKTİR.
Kendini Kisaca ÖzeTLe : En Az 100 Harf. Adım:Erdem
Soyadım:Şahin
GM LİGİ BİLİYORMUSUN:EVET BİLİYORUM BÜTÜN KODLAR EZBERİMDE 7/4 OYUNDAYIM
Nerde Oturyosun :İstanbul
Gm Cok Konusurmu ? Oyuncularla Samimi Olurmu : Cevabini Ben Vereyim {Kesinlikle Susar Asla Samimi Olmaz ] Evet
Gm Kurallarina Uyacakmisin? Biliyorsun Ki En Kucuk Hatani Buldugumda Atilacaksin : GM KURALLARINI BİLİYORUM.ASLA HATA YAPMAM..
Gm Ligi Seviyormusun : HEMDE ÇOK SEVİYORUM
Sordum Ama Tekrar Soruyorum : BENCE ÇOK GÜZEL
Gm Görevi Tam Olarak Nedir : {SENCE} OYUNDA OLMAK, OYUNCULARLA İLGİLENMEK, SERVERE BAKMAK, OYUNCULARIN KÖTĞ DAVRANIŞLARINDA UYARMAK... | |
|
| |
tortuca21 14.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : NEREYE:D Yaş : 31 Mesaj Sayısı : 337 Başarı : 470069 Rep Gücü : 20
| Konu: Geri: VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..! 25/8/2010, 11:43 | |
| Bilgisayar Basında Kac Saat Online Kalabilirsin Ve Araliklari Nelerdir :6-7
Gm Basvurusunu Neden Yapiyorsun :üyelere yardım için
Gm Olmak Nasil Bir Duygu :GÜZEL
Gm Olmayi Neden İstiyorsun Sebep Nedir :ÜZERDE YAZIO ÜYELERE YARDIM İÇİN...
Gm LiK Dedigin NasiL YapiliR :KURALLARA UYARAK BOS ÇIKARMA DENİLİOSA BOS ÇIKARMAYARAK!..
Kendini Kisaca ÖzeTLe : En Az 100 Harf. VALLA BEN BURAI PEK ANLAMADIM AMA YAZIOM GM OLMAI SEVİOM.
Gm Cok Konusurmu ? Oyuncularla Samimi Olurmu : Cevabini Ben Vereyim {Kesinlikle Susar Asla Samimi Olmaz ]
Gm Kurallarina Uyacakmisin? Biliyorsun Ki En Kucuk Hatani Buldugumda Atilacaksin :EVT TABİKİDE!..
Gm Ligi Seviyormusun :EVT
Sordum Ama Tekrar Soruyorum :EVT
Gm Görevi Tam Olarak Nedir : {SENCE} | |
|
| |
berkanbjkk 10.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Sence??? Mesaj Sayısı : 236 Başarı : 310035 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..! 25/8/2010, 12:01 | |
| AD:BERKAN SOYAD:AYDIN YAS:24 Bilgisayar Basında Kac Saat Online Kalabilirsin Ve Araliklari Nelerdir :7-8 Gm Basvurusunu Neden Yapiyorsun :Bui şi sevdigim icin Bir Karakteri Ninjayken Savasciya Cevirmenin Kodu Nedir :/poly 3 Gm Olmak Nasil Bir Duygu :Harika Gm Olmayi Neden İstiyorsun Sebep Nedir :Bu isi seviyorum Gm LiK Dedigin NasiL YapiliR :Bence ahlaki ile yapilir..Seviyeli olmak lazım öncelikle örnek kisi olmalisin sonra gmligi adam gibi yapmalisin Kendini Kisaca ÖzeTLe : En Az 100 Harf. Gm Cok Konusurmu ? Oyuncularla Samimi Olurmu : Cevabini Ben Vereyim {Kesinlikle Susar Asla Samimi Olmaz ] Gm Kurallarina Uyacakmisin? Biliyorsun Ki En Kucuk Hatani Buldugumda Atilacaksin :Tabilikide elimden geleni yaparim Gm Ligi Seviyormusun :Cok Sordum Ama Tekrar Soruyorum :EVT Gm Görevi Tam Olarak Nedir : Bence ahlaki ile yapilir..Seviyeli olmak lazım öncelikle örnek kisi olmalisin sonra gmligi adam gibi yapmalisin | |
|
| |
53karakartal5353 8.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : istanbul Mesaj Sayısı : 177 Başarı : 330003 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..! 25/8/2010, 12:05 | |
| Bilgisayar Basında Kac Saat Online Kalabilirsin Ve Araliklari Nelerdir :10 saat
Gm Basvurusunu Neden Yapiyorsun :size yardım cı olmak için
Bir Karakteri Ninjayken Savasciya Cevirmenin Kodu Nedir :/poly3
Gm Olmak Nasil Bir Duygu :çok güzel
Gm Olmayi Neden İstiyorsun Sebep Nedir :size yardım etmek amaçlı
Gm LiK Dedigin NasiL YapiliR :gm lik tarif edilemez
Kendini Kisaca ÖzeTLe : 10 saat onlineyim belkide daha fazla çok uzun süredir gm lik yapıyorum nerden baksanız 10-20 gm liğim vardır bu kadar
Gm Kurallarina Uyacakmisin? Biliyorsun Ki En Kucuk Hatani Buldugumda Atilacaksin :biliyorum hiç bir hata yapmayaccağıma dail söz veriorum
Gm Ligi Seviyormusun :elbette
Gm Görevi Tam Olarak Nedir : Ben ce gm olmak bütün userlere ve tabikide tl mize yardım etmek tir. | |
|
| |
berkanbjkk 10.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Sence??? Mesaj Sayısı : 236 Başarı : 310035 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..! 25/8/2010, 12:07 | |
| hemen kodu benden calmissss | |
|
| |
kapadokyali 3.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Evden xDééé Mesaj Sayısı : 51 Başarı : 51000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..! 25/8/2010, 13:52 | |
| Bilgisayar Basında Kac Saat Online Kalabilirsin Ve Araliklari Nelerdir :Sabah 9 -12 arasi sonra 1-5 arasi aksam 9-24 arasi Gm Basvurusunu Neden Yapiyorsun :GM Olup Size yardim Etmek Ve yukunuzu Hafifletmek için Bir Karakteri Ninjayken Savasciya Cevirmenin Kodu Nedir :/poly3 Gm Olmak Nasil Bir Duygu :Çok Güzel Ve heyacan Verici Gm Olmayi Neden İstiyorsun Sebep Nedir :GM Liği Seviyorum Daha Önce yaptiydim Gm LiK Dedigin NasiL YapiliR :Oyunculara Oyunun Kuralındaki Gibi Davranarak Yapılır Kendini Kisaca ÖzeTLe : En Az 100 Harf. Saygılıyım Ama Fırtınayımdır Ama Ağır Başlıyım Emirlere Uyarım Gm Cok Konusurmu ? Oyuncularla Samimi Olurmu : Hayır Kesinlikle Olmaz Olursa Oyuncular Daha Çok Şımarır Ve Oyun Bozulur Eğlencesi Pek Kalmaz Gm Kurallarina Uyacakmisin? Biliyorsun Ki En Kucuk Hatani Buldugumda Atilacaksin :Yeminle Uyacagım Gm Ligi Seviyormusun :Evet Çok Seviyorum GM liği Sordum Ama Tekrar Soruyorum :Evet Çok Seviyorum GM liği Gm Görevi Tam Olarak Nedir : {SENCE}Bence GM nin Görevi TL nin Görevini Hafifletmek Ve TL Yerine Oyuncularla İlgilenmektir. Saygılarlar Bana Ulaşmak İçin Msn adresim : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
bursaneli 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : bursa Mesaj Sayısı : 18 Başarı : 17001 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..! 25/8/2010, 14:08 | |
| - mane_aynet demiş ki:
- Bilgisayar Basında Kac Saat Online Kalabilirsin Ve Araliklari Nelerdir :bilgisayar başında hiç belli olmuyo bazen 10 saatt oluyo gece 23 ile sabah 5 arassı
Gm Basvurusunu Neden Yapiyorsun :gm'liği çok seviyorum
Bir Karakteri Ninjayken Savasciya Cevirmenin Kodu Nedir :/poly 3 /poly 4 /poly 5 /poly 6 /poly 7 bunlardan biri olmalı
Gm Olmak Nasil Bir Duygu :çok güzel bir duygu
Gm Olmayi Neden İstiyorsun Sebep Nedir :bir işle uğraşmayı seviyorum
Gm LiK Dedigin NasiL YapiliR :oyunda oyuncuların sorunlarına çare bulunur oyuna özenle bakılır
Kendini Kisaca ÖzeTLe : En Az 100 Harf. adım=ünal soyad=seymen yaş=18 bursada oturuyorum Gm Cok Konusurmu ? Oyuncularla Samimi Olurmu : Cevabini Ben Vereyim {Kesinlikle Susar Asla Samimi Olmaz ]kesinlikle sadece işine bakar
Gm Kurallarina Uyacakmisin? Biliyorsun Ki En Kucuk Hatani Buldugumda Atilacaksin :tabiki yaptığın iş ne olursa olsun uymak zorundayım
Gm Ligi Seviyormusun :hayatım kadar
Gm Görevi Tam Olarak Nedir : {SENCE}oyuna bakma oyuncuların sorunlarına çare bulma ama özel sorun değil oyunla ilgili sorun
Herkese Basarılar 2 Gün Sonunda Aciklanacaktir. Herkesin Hakkinda arastirma Yapilacaktir Yas İcin. 2 Gün Sonra SaaT Tam 20:00 Da Lesin Online Olmalisin Sonuclari Ogrenmek İcin.
| |
|
| |
bursaneli 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : bursa Mesaj Sayısı : 18 Başarı : 17001 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..! 25/8/2010, 14:10 | |
| - mane_aynet demiş ki:
- Bilgisayar Basında Kac Saat Online Kalabilirsin Ve Araliklari Nelerdir :bilgisayar başında hiç belli olmuyo bazen 10 saatt oluyo gece 23 ile sabah 5 arassı
Gm Basvurusunu Neden Yapiyorsun :gm'liği çok seviyorum
Bir Karakteri Ninjayken Savasciya Cevirmenin Kodu Nedir :/poly 3 /poly 4 /poly 5 /poly 6 /poly 7 bunlardan biri olmalı
Gm Olmak Nasil Bir Duygu :çok güzel bir duygu
Gm Olmayi Neden İstiyorsun Sebep Nedir :bir işle uğraşmayı seviyorum
Gm LiK Dedigin NasiL YapiliR :oyunda oyuncuların sorunlarına çare bulunur oyuna özenle bakılır
Kendini Kisaca ÖzeTLe : En Az 100 Harf. adım=ünal soyad=seymen yaş=18 bursada oturuyorum Gm Cok Konusurmu ? Oyuncularla Samimi Olurmu : Cevabini Ben Vereyim {Kesinlikle Susar Asla Samimi Olmaz ]kesinlikle sadece işine bakar
Gm Kurallarina Uyacakmisin? Biliyorsun Ki En Kucuk Hatani Buldugumda Atilacaksin :tabiki yaptığın iş ne olursa olsun uymak zorundayım
Gm Ligi Seviyormusun :hayatım kadar
Gm Görevi Tam Olarak Nedir : {SENCE}oyuna bakma oyuncuların sorunlarına çare bulma ama özel sorun değil oyunla ilgili sorun
| |
|
| |
yavuzcan06 12.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Pvp.Serverler.Org Mesaj Sayısı : 278 Başarı : 854010 Rep Gücü : -10
| Konu: Geri: VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..! 25/8/2010, 14:16 | |
| Bilgisayar Basında Kac Saat Online Kalabilirsin Ve Araliklari Nelerdir :Sabah Öğle Aksam 12 saat
Gm Basvurusunu Neden Yapiyorsun :Hamachi Serwerm Cöktü Ve Size Yardım etmek amacıyla....
Bir Karakteri Ninjayken Savasciya Cevirmenin Kodu Nedir :/poly 3
Gm Olmak Nasil Bir Duygu :İyi Bir Duygu
Gm Olmayi Neden İstiyorsun Sebep Nedir :Size Yardım Etmek Amaçlı
Gm LiK Dedigin NasiL YapiliR :Gm Dediğin Playerlerle Samimi Olmaz Ama Herseyi Bilmesi Lazım Ve İlqilenmesi Lazım
Kendini Kisaca ÖzeTLe : Ben İyilik Sever.Oyununu Seven Metin2yi Seven 17 yasında biriyim Ve Kendime Bu Pvpde Şans Görüorum..
Gm Kurallarina Uyacakmisin? Biliyorsun Ki En Kucuk Hatani Buldugumda Atilacaksin :Tabikide uyacağım.....
Gm Ligi Seviyormusun :Gmliki Seviorum.
Gm Görevi Tam Olarak Nedir :Gmlikin Getirdiği Bütün İsleri Yerine Getirmektir Bence. Cevaplarım Bunlar İyi Vakitler Gecirmenizi Dilerimm [BY]PigmenT | |
|
| |
Cankut12341 7.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : kayseri Mesaj Sayısı : 171 Başarı : 171030 Rep Gücü : 30
| Konu: Geri: VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..! 9/9/2010, 19:34 | |
| Sen ekle beni msn de konşalım yada sen wer bi msn de konuşacak [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| VpsDe Son 1 Gm Arıyorum..! | |
|