MaxBoys 17.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : http://pvpserverler.123.st Yaş : 34 Mesaj Sayısı : 410 Başarı : 402038 Rep Gücü : 20
| Konu: ExFirewall v3 (Paket) - Port Koruma - Paket Engelleme l Dene 30/8/2010, 20:05 | |
| Merhaba arkadaşlar,ExFirewall v3 (Paket) Şeklinde Sizlerle Paylaşıyorum.Şu anda deneme sürümü diyorum ama işinize yarar Firewall Paketi IPFW + EbenezerFix + ExFirewall v2 & ExFirewall v3 dosyalarından oluşuyor.IPFW'nin Amacı : Port koruma için etkili bir program sprut vs. programları engelliyor. EbenezerFix Amacı : Saldırılarda ebenezerin kapanmasını engelliyor. ExFirewall v2&v3 Amacı : Bilinmeyen paket engeller . Açılımı İse Herşeyden Önce (Serverı Açmadan Önce) IPFW'yi Açacaksınız :Daha Sonra Login Server,AIServer'ı Açacaksınız Ve ExEbenezerFix.exe'yi Ebenezerinizin Klasörüne Atacaksınız.Daha Sonra ExEbenezerFix dosyasını açacaksınız.Sonra Ebenezer (Game Server),Aujard'ı Açacaksınız.Daha sonra ExFirewall v2&v3'ü Açacaksınız (Sadece 1 Tanesini Açın v2 ya da v3'ü) Uyarı : Soacslı serverlarda ebenezerfix oyuncuları servera almayabilir.Eğer almazsa ebenezerfix'i çalıştırmayınız ! İPFW'nin Çalıştığından Emin Olmak İçin Açıkkenki Ekran Görüntüsü : | Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1024x768 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın | [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Arkadaşlar yaptığımız denemelerde sprut,ko server killer tüm sürümleri,ko crash,anti-rus vs. programları denedik ve işe yaramadığını gördük.Ama bunu vps üzerinde henüz yapamadık .En kısa sürede yapacağız ve fotoğraflarını paylaşacağım. Download ;[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] #HepGeL Server[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] #Dosya.Tc | |
|
lulu31 2.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : ebemden Mesaj Sayısı : 49 Başarı : 241000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: ExFirewall v3 (Paket) - Port Koruma - Paket Engelleme l Dene 2/11/2010, 16:13 | |
| Kardeşim ben bu İPFW HERŞEYİNİ EKSİKSİZ AYARLADIM FAKAT ÇALIŞTIRDIGIMDA BOMBOŞ Bİ EKRANLA KARŞILAŞIYORUM HİÇ Bİ TÜRLÜ RESİMDEKİ YAZILAR FALAN GELMİYOR NEDEN OLABİLİR. | |
|