| Scar divi ile pir toplama ve npc atack Yeni ozellik | |
|
+24berke215 Serdar9595 bay72 murt82 senveben008 catron uluhakan72 KaneTheHellxx birsenyağmur slmas napam yNot fonotel frknshn21 hsyn64 GiowanniTm oktucu61 asm-52 barisyayla dantee007 barzan7373 yasin mahcar Admin 28 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Administrator
Cinsiyet : Nerden : http://twitter.com/ErenAlg Yaş : 39 Mesaj Sayısı : 13679 Başarı : 1482582 Rep Gücü : 7771
| Konu: Scar divi ile pir toplama ve npc atack Yeni ozellik 1/1/2010, 16:36 | |
| Oncelikle merhaba. Seafightin playerlere karsi cimriligini bilmeyen yoktur.. Bende artik illegal yollara gireyim dedim ve hile arayisina girdim.Baktim seafightta hile olarak kullanabilecem scar divi programi var bende tam 6 aydir ugrasiyorum.Forumdaki kullanicilarin scar cod lari ile oynuyordum. Simdi kendim yaptim ve sizle paylasmak istedim.. Bildiginiz gibi su anda seafightta buzlar var gerci pek birsey vermiyor ama otomatike biraktinmi cok karlı oluyor.. Gelelim Programin kullanimina.. Simdi Sizin icin iki scar kod urettim. Bir tanesi normal bildigimiz pirlari toplamak icin. Bir tanesi de npc lere atack yapmak icin yanlis duymadiniz atack [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]) simdi ilkini anlatiyorum ilk basta seafight pirilti toplama metinindeki yazilari alip kopyaliyoruz scar divinin icine sonra + isareti var oraya farenin sol tusu ile tıklıyoruz ama elimiz tustan cekmiyoruz fareyi seafighttaki piriltinin ustune getirip birakiyoruz Sonra ctrl + alt + R tusuna basiyoruz ve pirilti toplamaya basliyoruz. ve gelelim ikinci kodumuza bu ilk kimsede yok [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]) Simdi bu npc atack taki kodlari scara kopyaliyoruz sadece yapacagim farkli sey + isareti ile npcyi secmek npcyi sectikten sonra Ctrl + Alt + R Tusuna birlikte basiyorz ve npcye vurmaya basliyor (esmeraldayi sectiyseniz sadece esmeralde). Gelelim npc atackin muthis ozelliklerine. Dp 20 k nin altina indigi anda tamir tusuna basiyo otomatik olarak ve 80 k ya kadar tamir olup tekrar dalmaya basliyor. Canavarı secip canavara atack da yapabilirsiniz.. Onceden dedigim gibi seafightin verdigi hediyeler var (buz) + isaretiyle buzu secerseniz buza saldirirve gun boyunca buz kesersiniz.Su anda en karlisi bu. Oneriler: npc atack kodunu PVE haritalarinda kullanin cunku pvp rahat edemezsin dusmanlardan dolayi veya adanizin oldugu bi haritada yapin dusmaniniz giremiyorsa haritaniza esmeraldalar cok karli.. Download: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Link Yenilendi.. VirusTotal Sonuclari: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son Admin tarafından 8/2/2010, 10:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
mahcar 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : izmir Mesaj Sayısı : 4 Başarı : 32000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: Scar divi ile pir toplama ve npc atack Yeni ozellik 3/2/2010, 15:02 | |
| | |
|
| |
yasin 1.Seviye Üye
| Konu: Geri: Scar divi ile pir toplama ve npc atack Yeni ozellik 3/2/2010, 18:19 | |
| Şu pırıltı toplamayı yendine anlat fazla açıklayıcı değilsin!Yapamadım çünkü | |
|
| |
barzan7373 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : ankara Mesaj Sayısı : 10 Başarı : 99010 Rep Gücü : 10
| Konu: slm 7/2/2010, 21:06 | |
| | |
|
| |
barzan7373 1.Seviye Üye
| Konu: Geri: Scar divi ile pir toplama ve npc atack Yeni ozellik 7/2/2010, 21:12 | |
| [quote="Admin"]Oncelikle merhaba. Seafightin playerlere karsi cimriligini bilmeyen yoktur.. Bende artik illegal yollara gireyim dedim ve hile arayisina girdim.Baktim seafightta hile olarak kullanabilecem scar divi programi var bende tam 6 aydir ugrasiyorum.Forumdaki kullanicilarin scar cod lari ile oynuyordum. Simdi kendim yaptim ve sizle paylasmak istedim.. Bildiginiz gibi su anda seafightta buzlar var gerci pek birsey vermiyor ama otomatike biraktinmi cok karlı oluyor.. Gelelim Programin kullanimina.. Simdi Sizin icin iki scar kod urettim. Bir tanesi normal bildigimiz pirlari toplamak icin. Bir tanesi de npc lere atack yapmak icin yanlis duymadiniz atack [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]) simdi ilkini anlatiyorum ilk basta seafight pirilti toplama metinindeki yazilari alip kopyaliyoruz scar divinin icine sonra + isareti var oraya farenin sol tusu ile tıklıyoruz ama elimiz tustan cekmiyoruz fareyi seafighttaki piriltinin ustune getirip birakiyoruz Sonra ctrl + alt + R tusuna basiyoruz ve pirilti toplamaya basliyoruz. ve gelelim ikinci kodumuza bu ilk kimsede yok [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]) Simdi bu npc atack taki kodlari scara kopyaliyoruz sadece yapacagim farkli sey + isareti ile npcyi secmek npcyi sectikten sonra Ctrl + Alt + R Tusuna birlikte basiyorz ve npcye vurmaya basliyor (esmeraldayi sectiyseniz sadece esmeralde). Gelelim npc atackin muthis ozelliklerine. Dp 20 k nin altina indigi anda tamir tusuna basiyo otomatik olarak ve 80 k ya kadar tamir olup tekrar dalmaya basliyor. Canavarı secip canavara atack da yapabilirsiniz.. Onceden dedigim gibi seafightin verdigi hediyeler var (buz) + isaretiyle buzu secerseniz buza saldirirve gun boyunca buz kesersiniz.Su anda en karlisi bu. Oneriler: npc atack kodunu PVE haritalarinda kullanin cunku pvp rahat edemezsin dusmanlardan dolayi veya adanizin oldugu bi haritada yapin dusmaniniz giremiyorsa haritaniza esmeraldalar cok karli.. Seafightin Cimri Olursa.Bizde Kirli isler pesinde oluruz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]) By`qweMast3R. Sorulariniz icin pm atin msn vereyim basta seafight pirilti toplama metinindeki yazilari alip kopyaliyoruz scar divinin icine ANLAMADIM ORAYI ? | |
|
| |
Admin Administrator
Cinsiyet : Nerden : http://twitter.com/ErenAlg Yaş : 39 Mesaj Sayısı : 13679 Başarı : 1482582 Rep Gücü : 7771
| Konu: Geri: Scar divi ile pir toplama ve npc atack Yeni ozellik 7/2/2010, 21:37 | |
| Arkadaşlar linkte hiç bir problem yoktur.
Yapılacaklar anlatılmıştır
Bir sorununuz var ise
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
buraya konu açınız | |
|
| |
barzan7373 1.Seviye Üye
| Konu: Geri: Scar divi ile pir toplama ve npc atack Yeni ozellik 7/2/2010, 21:42 | |
| adminim abi beni eklermısın [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] beklıyorum admınım. tesekkurler | |
|
| |
barzan7373 1.Seviye Üye
| Konu: Geri: Scar divi ile pir toplama ve npc atack Yeni ozellik 7/2/2010, 21:43 | |
| msn nızı alabılırmıyım admınım ? | |
|
| |
barzan7373 1.Seviye Üye
| Konu: Geri: Scar divi ile pir toplama ve npc atack Yeni ozellik 7/2/2010, 21:56 | |
| BURAYI ANLAMADIM ADMINIM.. basta seafight pirilti toplama metinindeki yazilari alip kopyaliyoruz scar divinin icine | |
|
| |
Admin Administrator
| Konu: Geri: Scar divi ile pir toplama ve npc atack Yeni ozellik 7/2/2010, 22:03 | |
| ındırılen dosyanın ıcındeki metinden bahsediyorum. | |
|
| |
barzan7373 1.Seviye Üye
| Konu: Geri: Scar divi ile pir toplama ve npc atack Yeni ozellik 7/2/2010, 22:05 | |
| YA ADMINIM LUTFEN BENI MSN NIZI VERIN EKLIYIM ORDA BANA ANLATIN LUTFEN YAPIYORUM OLMUYOR.LUTFEN DEDIM ADMINIM | |
|
| |
barzan7373 1.Seviye Üye
| Konu: Geri: Scar divi ile pir toplama ve npc atack Yeni ozellik 7/2/2010, 22:30 | |
| admınım yardımcı olun katlayıcı almısım.baslamam lazım pır toplamaya. | |
|
| |
barzan7373 1.Seviye Üye
| Konu: Geri: Scar divi ile pir toplama ve npc atack Yeni ozellik 8/2/2010, 12:14 | |
| ok saol harfien yaptım olmuyor.tsk ederım. | |
|
| |
dantee007 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : istanbul Mesaj Sayısı : 1 Başarı : 9000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: Scar divi ile pir toplama ve npc atack Yeni ozellik 15/2/2010, 17:13 | |
| bİRADER çalışmıyor yardım edermisin | |
|
| |
barisyayla 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : trabzon Mesaj Sayısı : 2 Başarı : 18000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: Scar divi ile pir toplama ve npc atack Yeni ozellik 26/3/2010, 15:09 | |
| scar dviye ne kopyalıcaz ltfen yardım admın bey | |
|
| |
asm-52 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : trabzon Mesaj Sayısı : 1 Başarı : 5000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: Scar divi ile pir toplama ve npc atack Yeni ozellik 7/4/2010, 18:50 | |
| iyide bu dosyanın içinde kaynak kodları ieren herheangi bir metin yokki sadece anlatım var ?? | |
|
| |
oktucu61 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : trabzon Mesaj Sayısı : 2 Başarı : 14000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: Scar divi ile pir toplama ve npc atack Yeni ozellik 25/4/2010, 16:09 | |
| | |
|
| |
GiowanniTm 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : sanane Mesaj Sayısı : 1 Başarı : 5000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: Scar divi ile pir toplama ve npc atack Yeni ozellik 11/7/2010, 12:03 | |
| | |
|
| |
hsyn64 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : uşak Mesaj Sayısı : 1 Başarı : 5000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: Scar divi ile pir toplama ve npc atack Yeni ozellik 21/7/2010, 15:26 | |
| tam inmiyo ve uploaded.com dan virüs atlıyo | |
|
| |
frknshn21 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : istanbul Mesaj Sayısı : 1 Başarı : 5000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: Scar divi ile pir toplama ve npc atack Yeni ozellik 23/7/2010, 13:19 | |
| çalışmıor msn de biri oturum acınca cıkan seyden cıkıor dahada bısı yoqqq | |
|
| |
fonotel 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : ist Mesaj Sayısı : 2 Başarı : 6000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: Scar divi ile pir toplama ve npc atack Yeni ozellik 30/7/2010, 21:54 | |
| Admin Kardeşşşşşşşşşş + işareti demişşinde + işareti nerde aq:D:D:D | |
|
| |
yNot 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : kocaeli Mesaj Sayısı : 1 Başarı : 1000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: Scar divi ile pir toplama ve npc atack Yeni ozellik 23/8/2010, 14:55 | |
| lan kimi kanadırıon sen bide admin olacan truva atını gömmüşsün dosyaya | |
|
| |
napam 14.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Napacan?Yanımamı Gelecen? Mesaj Sayısı : 326 Başarı : 1369085 Rep Gücü : 74
| Konu: Geri: Scar divi ile pir toplama ve npc atack Yeni ozellik 7/9/2010, 15:17 | |
| | |
|
| |
slmas 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : burdur Mesaj Sayısı : 1 Başarı : 1000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: Scar divi ile pir toplama ve npc atack Yeni ozellik 10/9/2010, 11:51 | |
| bog gibi çalıştııı kesin ben snn dediklerinin hpsini yapdım + ben 3 yıllık sea oyuncusuyum biliyonmu yni bana snn hatan fln deme snn hatan bide 6 ayda 2 kod urettiysen ben 6 ayda 6 kod yaparım ve bu pırıltı tıoplayıcı evvledden yapılmıstı ama kullanımını kimse bilmiyodu yani kndim yaptım die kıcın havaaa kalkmasın | |
|
| |
birsenyağmur 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : KızıLPınaR Mesaj Sayısı : 1 Başarı : 1000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: Scar divi ile pir toplama ve npc atack Yeni ozellik 25/9/2010, 20:45 | |
| linkte problem yok tmm, fakat programın çalışmıyor kardeş boşu boşuna saatlerimizi harcadık bu saçma prog başında | |
|
| |
| Scar divi ile pir toplama ve npc atack Yeni ozellik | |
|