Cinsiyet : Nerden : Almanya Mesaj Sayısı : 71 Başarı : 122981 Rep Gücü : -20
Konu: Gm Arayanlar Baksin En Tecrubelisi Bu Konuda.... 10/10/2010, 08:00
Umarim Güzel Anlatmisimdir Ve Siz Beyenirsiniz %0Yalan %100Gerceklik Adim Soyadim: Murat Yilmaz Yas: 20 Kac pvp Oynadim: Yemin Ediyorum En Az 300 (Sadece Türk Deil Yabanci Dahil) DiL: Almanca Ve Türkce (Server Sitesi Yapa Bilirim Almanca Ve Türkce Ayarli 2Ülke Oynar..!) Gm Lik Yaptigim Süre: 2,5Yil... Hangi Pvplerde GmLik Yaptim: Thegangster-mt2,Refused Mt2,MMOMT2(Parayla) Gm Lik Türüm: [TL]Gsman33 (Oyun Kurucusu) Oyun ve Site Kodlari Ile Aram: Oyunda %100 Perfect Sitede %90 Iyi Ilgilenme Alanim: 70 Mesaji Birden Idare Ede Bilirim Zevk Ile Oyunda Konusmaktan Cok Zev Aldigimdan Dolayi Ilgili Bir Gm Ola Bilirim. Acik Olma Sürem: Almanyaada Calisiyorum Okulu Bitirdim Sabahci Ve Gececiyim Sabahlari Evde Dosyyalar Duzenliyor Kontrol Ediyorum geceleri Tir Suruyorum. Msn: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Buda Size Ozel Yaptigim Video: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Buda Size Ozel Yaptigim Resim: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (Resim Hareketli)