Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

ßekoLmt2 De GM Liq Ve Ga Lıq aLimi war Serwer 1 kasımdaOnLie

3 posters
YazarMesaj
Cankut12341
7.Seviye Üye
7.Seviye Üye
Cankut12341

Başarı : 171030
Rep Gücü : 30

ßekoLmt2 De GM Liq Ve Ga Lıq aLimi war Serwer 1 kasımdaOnLie Empty
MesajKonu: ßekoLmt2 De GM Liq Ve Ga Lıq aLimi war Serwer 1 kasımdaOnLie   ßekoLmt2 De GM Liq Ve Ga Lıq aLimi war Serwer 1 kasımdaOnLie I_icon_minitime25/10/2010, 21:27

holgeldin holgeldin holgeldin holgeldin holgeldin holgeldin

KrdeşLer AYrntıLı biLgi [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Msj atınyada oyun kurcumuz cankutu facebook tan ekLeyin facesi oLmayanLar msn weriyorum cankut_gs@gurcuturkcom 14 saat facebook tayım
banned banned banned banned banned banned banned
Facemi Görmek isitiyen Yorum pLassss [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Serwer 1 kasım da açıcam TecrübeLi gm BuLursam <3<3 <3<3 <3<3

kuralauy kuralauy kuralauy kuralauy kuralauy kuralauy kuralauy kopkop kopkop kopkop kopkop kopkop kopkop kopkop
emontkral2
4.Seviye Üye
4.Seviye Üye
emontkral2

Başarı : 83014
Rep Gücü : 10

MesajKonu: Geri: ßekoLmt2 De GM Liq Ve Ga Lıq aLimi war Serwer 1 kasımdaOnLie   ßekoLmt2 De GM Liq Ve Ga Lıq aLimi war Serwer 1 kasımdaOnLie I_icon_minitime26/10/2010, 12:41

kardeş ben olabilirim [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Hydro3eN
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
Hydro3eN

Başarı : 20997
Rep Gücü : 0

MesajKonu: Geri: ßekoLmt2 De GM Liq Ve Ga Lıq aLimi war Serwer 1 kasımdaOnLie   ßekoLmt2 De GM Liq Ve Ga Lıq aLimi war Serwer 1 kasımdaOnLie I_icon_minitime26/10/2010, 17:55

kardes tecrubelı bırını arıyorsan ben tecrubelıyımdır 3 pvp serverde gmlık yaptım ve ayrıca gm kodlarıda aklımdadır İletişim ekle : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

ßekoLmt2 De GM Liq Ve Ga Lıq aLimi war Serwer 1 kasımdaOnLie
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-