Ejderha Şamanı İçin Statü
SP - HP - DEX STR Vermenize Gerek Yok
Ejderha Şamanı Skill Dağılımı
Tamamen Yardım Amaçlı İse : Ejderha Yardımı Kutsama Yansıtma Ejderha Atışı Ejderha Kükremesi
Ws İçin İse : Ejderha Yardımı Kutsama Ejderha Atışı Ejderha Kükremesi Uçan Tılsım
Ejderha Şamanında İtem Ve Efsun Önerileri :
Ejderha Şamanında Efsun Olarak Güç Kritk Vb. Kullanmak Çok Yanlıştır.
Şamanlar Büyüleri İle Rakiplerine Karşı Koyarlar Ve Zeka Onlar İçin Çok Önemlidir.
Zekalı İtemler Büyü Hasarını Ve Yardımcı Skillerini Arttırır.
Bunun Yanında Savunma Ve Hp de Olmazsa Olmazdır.
Zırh : Seviyeye Uygun Hp Ve Savunma İle Desteklenmiş Zırh
Kalkan : Karakter Kalkanı Zeka Ve Sersemletme Öneririm Bazıları Yarı İnsan Getiriyor Ne Kadar Doğru Tartışılır Ben Denedim Kesinlikle Zeka Öneriyorum.
Küpe : Cennetin Gözü Veya Beyaz Altın Küpe Size Ws de Gereken Desteği Sağlar Wink
Kolye : Kesinlikle İnci Kolye Kullanmalısınız. Cennetin Gözü Kolye Şamanlarda İşe Yaramaz.
Bilezik : Hp Değeri Yüksek Bir Bilezik Tercih Edin Yarı İnsan Bonusu İle Harika Olacaktır.
Ayakkabı : Ejderha Şamanı İçin Mest Eden Ayakkabı İyileştirme Şaman İçin Anka Öneririm.
Kask : 21 Veya 41 Kaskı Büyü Savunmalı Yarı İnsanlı Olursa Harika Olur.
Silah : Şaman İçin Kesinlikle Yelpaze Öneriyorum. Çanın Büyülü Saldırı Değeri Düşüktür.(Orkide Çan Hariç)
Gelelim Silahta Ortalamamı Yoksa Becerimi Konusuna Şamanlar Düz Vuruş Kullanmazlar Büyüleri Hızlıdır. Bu Yüzden Beceri Daha Uygun Zeka Bonusu İle Harika Vuruş Değerleri Yakalayabilirsiniz.
Pvp Serverlarda Orkide Çan Kullanmak Uygundur Sağlam Bir Beceri İle İblisin Yelpazesinden Daha Fazla Vurur.
İkinci Olarakta Ek Yarı İnsan Ve Zeka Bonusu İle İblisin Yelpazesi
Burdan Diğer Karakterlere Ufak Bir Bilgi Şamanlarda Yelpaze Ve Çan Savunması İşe Yaramaz Şaman Büyü Kullanır. Nasıl Kara Büyü Surada Kılıç Savunması İşe Yaramazsa Şamandada Savunma İşe Yaramaz. Büyü Savunması Sizi Şamanların Gazabından Bir Nebzede Olsa Korur Razz
Bu Konuyu Oynadığım Pvplerde Sıkça Sorulan Sorulara Cevap Vermek Adına Açtım Umarım Yararlı Olur. İyi Oyunlar...