Admin Administrator
Cinsiyet : Nerden : http://twitter.com/ErenAlg Yaş : 39 Mesaj Sayısı : 13679 Başarı : 1482582 Rep Gücü : 7771
| Konu: Son Destan | Kontroller 5/1/2010, 20:23 | |
| Denetimler Karakteri Fareyi Kullanarak Hareket Ettirme - İleriye gitmek için sol ve sağ fare düğmelerini aynı anda basılı tut. - Dönmek için ileriye doğru hareket ederken fareyi sola ya da sağa sürükle. -Bakış açısı da yeni yöne göre değişir. Açıklama W + ↑ | İleri Hareket Et. (koşma) | A + ← | Karakteri sağa yönlendir. | S + ↓ | Geri Hareket Et. (yürüme) | D + → | Karakteri sağa yönlendir. | Sol fare düğmesini tıklama | Tıklanan konuma hareket et. | Sol fare tuşunu basılı tut | Karakterin yönünü ve kamerayı aynı anda değiştir (döndür). [A ya da D tuşuna basmayla aynı işlev] | Sağ fare düğmesini tıklama | Kamerayı kaydırmak için fareyi, sağ düğmesini basılı tutarak hareket ettir. | Q | Kamerayı kaydırmadan sola kayma. (farenin Sağ Düğmesini Basılı Tutarak D Tuşuna Basmayla Eşdeğer) | E | Kamerayı döndürmeden sağa kayma. (farenin Sağ Düğmesini Basılı Tutarak D Tuşuna Basmayla Eşdeğer) | W + Q | Sola çapraz koş | S + Q | Sola çapraz geri adım at | W + E | Sağa çapraz koş | S + E | Sağa çapraz geri adım at | Esc | (bir Hedef Seçiliyken) Normal Saldırı: Dövüş Modunu Sürdür | SEKME | Karaktere En Yakın OOK’yi (canavarlar dahil) Hedefle. Bir Sonraki En Yakın OOK’yi Hedeflemek İçin Yeniden Tıkla. | ~ , ??? | (bir Hedef Seçiliyken) Normal Saldırı: Dövüş Modunu Sürdür | Boşluk | Zıpla | F | Parçayı al | R | Parti Liderinin Mevcut Hedefini Seç (yardım) | Alt | Yere düşen eşyaların adını denetle | Sayı Kilidi | Otomatik Çalıştırma: İleriye Koş/iptal | M | Dünya haritasını aç/kapat | 1~0 (sayı tuşu), -, + | İlk Kısayol Çubuğunda (hızlı Erişim Çubuğu) Bulunan 1 - 12 Arasındaki Bölmeleri (kayıtlı Parçaları Veya Becerileri) Kullan | Z | Normal Mod (silahı Yerine Koy) / Dövüş Modu (silahı Hazırla) Geçişi | X | OÖ Açık / Kapalı | I, F6 | Envanteri Aç / Kapat (kullan) | F1~F5 | 1 - 4 Numaralı Grup Üyelerini Seçme: F1 Kendini Seç, F2 Grup Liderini Seç | Page Up | Mini Haritayı Yakınlaştırma | Page Down | Mini Haritayı Uzaklaştırma | Alt + 1~+ | İkinci Kısayol Çubuğunda Bulunan 1 - 12 Arasındaki Bölmeleri Kullan | Ctrl + 1~+ | Üçüncü Kısayol Çubuğunda Bulunan 1 - 12 Arasındaki Bölmeleri Kullan | Üstkrkt + 1,2,3 | 1 - 3 Araç Çubuğu Seç | Alt + Enter | Tam Ekran Modu/pencere Modu Geçişi |
| |
|