--------------------------------------------------------------------------------
Ad Soyad :Oğuzhan SEZER
(gg/aa/yyyy) : 06.10.1991
*Messenger:
By-Cuma@hotmail.com ,
By-Cuma@hotmail.com.tr*Okuduğunuz/Son Mezun Olduğunuz Okul:Hayri Terzioğlu E.m.L
*Çalıştığınız İşyeri (Firma) Bilgileri: Çalışmıyorum
Metin2 Oyunu Bilgisi
*Oyuncu Hesab ID:
Hesab Id : cuma2432
*Forum nicki : GaRaJ80
Bağlantı Bilgisi
*Internet bağlantı ortamı (ev-isyeri-cafe vs) : Ev
*Hafta içi online olma süresi (gündüz/gece) : 10-11 Saat
*Hafta sonu online olma süresi (gündüz/gece) : 14-15 Saat
*Oyuna gün iceresinde ayırılan süre : Max.17 Saat
*Görevinize gün icerisinde ayırabileceniz süre : 11 Saat.
Teknik Bilgi
*Yabanci dil bilgisi ve seviyesi : İngizlizce*Bilgisayar bilgisi ve seviyesi : Bilgisayar Mühendisliği Okuyorum
*Mirc bilgisi ve seviyesi : Yeterince
*Forum bilgisi ve seviyesi : Üst düzey
Diğer Oyun Bilgisi
*Gameforge bünyesinde başka bir oyun oynadiniz mi/oynuyor musunuz?
Oyun Adı : Oyuncu Adı : Sunucu : 4 Story , Metin 2
*Gameforge bünyesinde (Oyunlar/Forumlar ) ceza aldiniz mi? : Hayır
Oyun/ForumAdı:Oyuncu Adı : Sebebi:
*Daha önce benzer projelerin herhangi birisinde görev aldiniz mi? (Aldiysaniz aciklayiniz) :
*Online oyunlar hakkindaki deneyimler : Şuana Kadar 31 serverda Yöneticilik yaptım.
* Kendinizi anlatırmısınız : “En az 100 Kelime”
* Uzunca bir süredir Metin2 oynuyorum.Artik Metin2 TR´nin benim için bir anlam ifade etmediğini öğrendim ve PVP´lere geçtim.PVP´lerde de üstün bir başarı ve performans sergileyerek oynadığım serverleri en üst düzeye taşımaya çalıştım.Başardım.
* Neden sizi seçmeliyiz? : Hem tecrübem hem çalışkanlığım olsun tercih edilmesi gereken bir kişi olduğuma inanıyorum.
* Metin2 Oyunun daha işlevsel olması icin önerileriniz : Oyunda Küfür hile vb. şeyler uygulayan insanlara ağır yaptırımlar uygulanarak diğer kişilerin bu tür konulardan uzak durması sağlanabilir.
* Takım ruhunu nasıl olusturursunuz ? Örnekleyiniz :Yıkıcı değil yapıcı bir kişilik ve anlayış bir takım için en gerekli etkenlerdir.Buna inandıktan sonra takım dimdik ayakta duracaktır.