Metin2 Pvp Serverler | Metin2 Pvp Server | Metin2 Private Server
Nerdeyim.Metin2 Pvp Serverler | Metin2 Pvp Server | Metin2 Private Server :: Metin2 Pvp Serverlar :: Oyuncu Destek Alanı
Son ziyaretiniz: Çarş. 2 Şub. 2011 - 21:28
Kendi mesajlarınız
Cevaplanmamış mesajlar
Son gelişinizden bu yana gönderilen mesajlar
Anasayfa Arama
Arama
Sonuç : Mesajlar Konular
çıkıntı araştırma çıkıntı araştırma
Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Yeni mesajınız yok Çık [ efefener1234 ]
Yeni Başlık GönderCevap Gönder
Sayfaya git : Önceki 1 ... 27 ... 50, 51, 52
Dünyanın En Kolay Serveri ZigZagMt2
Perş. 18 Kas. 2010 - 14:41 Mesaj
ecobella
16.Seviye Üye
16.Seviye Üye
Nerden: Nerden Geldiğin Değil Nereye Gittiğin Önemlidir Yigen!Bunu Sakın Unutma.!:.!!:!!
Başarı: 706126
Rep Gücü Rep Gücü: 90
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Dünyanın En Kolay Serveri ZigZagMt2 Select/Unselect multi-quote Alıntıyla Cevap Ver
.
+
-
Konunun ilk mesajı :
merhaba serverde kraliyet,beyaz kraliyet, hayal edebileceğiniz her item vardır...
bilmediğiniz 120 silahları bile bu swq de aynı zamanda kendine ait xouyş isimli bi map i vardır.oyun kesinlikle vps dir.ama şu kötülü kvar oyunun sitesi ve oyuN TAMAMEN ÇİNCE AMA ÜYE OLUP İNDİRMEK ÇOK KOLAY EMİNİM YAPABİLİRSİNİZ YAPAMAZSANIZ BN YARDIM EDERİM...serverin öbür özelliklerine gelirsek droplar 2500
zaten 120 de basliyor 127 oe bitiyor Smile.......P ci var.demirci item yakmaz...köpekten bile 120 silahı çıkıyor.efsun oranlarına gelirsek 1 T hp bile geliyor Very Happy....yüzde 32767 kritik vuruş delici vuruş geliyor en fazlae o şekilde yani sw de ilk vfuran akzanır..ama öbür sw lerde kesemediğiniz yaratıkları kesmek istiyorsanız mesela gidrip ejder kesebilirsiniz kolayca bu efsunlarla gidin ve zevkini çıkarın.ayrıca oyun acayip kalabalık ve 0 lag.linki hemen veriridim ama o kadar konu açıyorum bir kere bile oyrum alamıydorum diye hide yapıyorum.eğer link açılmazsa söyleyin direk linki koyayım.hide konusunda yetenekli değilimde Smile
Anasayfa=[Linkleri Görebilmek İçin Lütfen Konuya Yorum Yazınız]
ecobella Uzman Server Kurucu Hamachili Hamachisiz Server Kurulur 7 Tl Kontor Karşılıgı Msn Ekleyin
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] TeamWiewer dan Kuruyorum Hazır Edin ha Smile
Hayat Bir Oyundur Yigen xD
AA biliyormsunuz annem ile babam aynı gün evlenmişler aa ne tesadüf Very Happy
ŞuNu Da Bil Very Happy
Bunlar da 2-3 VİDEO Very Happy
Şu Şarkıyı Bi Dinleyin Başka Dinlemezsiniz Tabi Rap Seviyorssanız Dehşet Bişi Abi Ya Very Happy
Ve Son Olarak...Tabi ki...
Bugün 20:41 Mesaj
tumor
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
Başarı: 73990
Rep Gücü Rep Gücü: -10
Geri: Dünyanın En Kolay Serveri ZigZagMt2 Select/Unselect multi-quote Alıntıyla Cevap Ver
.
+
----
-
merhaba serverde kraliyet,beyaz kraliyet, hayal edebileceğiniz her item vardır...
bilmediğiniz 120 silahları bile bu swq de aynı zamanda kendine ait xouyş isimli bi map i vardır.oyun kesinlikle vps dir.ama şu kötülü kvar oyunun sitesi ve oyuN TAMAMEN ÇİNCE AMA ÜYE OLUP İNDİRMEK ÇOK KOLAY EMİNİM YAPABİLİRSİNİZ YAPAMAZSANIZ BN YARDIM EDERİM...serverin öbür özelliklerine gelirsek droplar 2500
zaten 120 de basliyor 127 oe bitiyor .......P ci var.demirci item yakmaz...köpekten bile 120 silahı çıkıyor.efsun oranlarına gelirsek 1 T hp bile geliyor ....yüzde 32767 kritik vuruş delici vuruş geliyor en fazlae o şekilde yani sw de ilk vfuran akzanır..ama öbür sw lerde kesemediğiniz yaratıkları kesmek istiyorsanız mesela gidrip ejder kesebilirsiniz kolayca bu efsunlarla gidin ve zevkini çıkarın.ayrıca oyun acayip kalabalık ve 0 lag.linki hemen veriridim ama o kadar konu açıyorum bir kere bile oyrum alamıydorum diye hide yapıyorum.eğer link açılmazsa söyleyin direk linki koyayım.hide konusunda yetenekli değilimde
Bugün 20:48 Mesaj
tumor
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
Başarı: 73990
Rep Gücü Rep Gücü: -10
Geri: Dünyanın En Kolay Serveri ZigZagMt2 Select/Unselect multi-quote Alıntıyla Cevap Ver
.
+
----
-
zaten 120 de basliyor 127 oe bitiyor .......P ci var.demirci item yakmaz...köpekten bile 120 silahı çıkıyor.efsun oranlarına gelirsek 1 T hp bile geliyor ....yüzde 32767 kritik vuruş delici vuruş geliyor en fazlae o şekilde yani sw de ilk vfuran akzanır..ama öbür sw lerde kesemediğiniz yaratıkları kesmek istiyorsanız mesela gidrip ejder kesebilirsiniz kolayca bu efsunlarla gidin ve zevkini çıkarın.ayrıca oyun acayip kalabalık ve 0 lag.linki hemen veriridim ama o kadar konu açıyorum bir kere bile oyrum alamıydorum diye hide yapıyorum.eğer link açılmazsa söyleyin direk linki koyayım.hide konusunda yetenekli değilimde
Bugün 21:28 Mesaj
efefener1234
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
Başarı: 2000
Rep Gücü Rep Gücü: 0
Geri: Dünyanın En Kolay Serveri ZigZagMt2 Select/Unselect multi-quote Alıntıyla Cevap Ver Mesajı değiştir/sil
.
asasdadsdsa
Bugün 21:29 Mesaj
efefener1234
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
Başarı: 2000
Rep Gücü Rep Gücü: 0
Geri: Dünyanın En Kolay Serveri ZigZagMt2 Select/Unselect multi-quote Alıntıyla Cevap Ver Mesajı değiştir/sil Bu mesajı sil
.
ekjgkrjehbgkejrhnakrejnhbkjötrfhnytmnjtyjrtfnhtrj
Yeni Başlık GönderCevap Gönder
Sayfaya git : Önceki 1 ... 27 ... 50, 51, 52
.
Bu konunun kısa yolunu aşağıdaki sitelere ekleyebilirsiniz
FacebookTwitterEmailWindows LiveTechnoratiDeliciousDiggStumbleponMyspaceLikedin
.
« önceki konu | sonraki konu »
.
Çabuk Cevap
Cabuk cevap: Değiştirme modunu devirmek.
..