Yaşım geldi 25'e ve yavaş yavaş artık oyun oynamaktan sıkılıyorum sanırım. Ne zaman yeni bir oyun çıksa ilk önce onun demosunu oynuyorum ve çoğu zaman da o oyunun eskiden oynadığım bir oyundan hiçbir farkının olmadığını görüyorum (ve tabii ki de o oyunu satın almıyorum). Bu düşüncülerimi hemen hemen artık her yazımda belirtmekten ben de sıkıldım ancak oyun firmaları yeni fikirler üretmemeye devam ettikçe bu düşüncelerimi de söylemeye devam edeceğim. Neyse ki son yıllarda benim bu durumuma bağımsız oyun firmaları çözüm bulmuş görünüyor. İlk önce Braid, sonra Zeno Clash, ondan sonra da Plants vs. Zombies derken şimdi de Trine adlı her ne kadar bağımsız kategorisinde yer alsa da aslında büyük çaplı ve para basan firmaların oyunlarına taş çıkartan bir oyun ile bana istediklerimi verdiler. Finlandiya asıllı ve bizlere yine oldukça güzel olan Shadowgrounds ve Shadowgrounds: Survivor oyunlarını armağan eden Frozenbyte firmasının üçüncü oyunu olan Trine bana daha önce hiç tatmadığım eğlenceler ve hoş vakitler yaşattı. Gelin bu muhteşem oyuna hep birlikte göz atalım.