Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Battlefield Heroes

YazarMesaj
LegendTiger
27.Seviye Üye
27.Seviye Üye
LegendTiger

Başarı : 5470425
Rep Gücü : 220

Battlefield Heroes Empty
MesajKonu: Battlefield Heroes   Battlefield Heroes I_icon_minitime8/1/2010, 12:29

Silahlarınızı alın, savaşa gidiyoruz
FPS oyunculuğu, gün geçtikçe online ortama kaymaya devam ediyor. Günümüzde hazırlanan oyunlar, çabuk tüketilebilir ürünler kategorisinde yer alıyor. Oynayıp bitirdikten sonra, çoğumuz belki bir kaç defa daha göz gezdiriyor ve ardından bir köşeye bırakıyoruz. Bunun olmasını önlemek isteyen yapımcılar, artık multiplayer oynanışa hiç olmadığı kadar önemle yaklaşıyorlar. Tabii ki sadece multiplayer oyun hazırlamak yeterli olmuyor. Daha önce benzeri görülmemiş yöntemler bulunmalı ve oyuncuları her zaman şaşırtmak gerekli.
"Kameranın yakınından geçiyorum da, biraz daha karizmatik durayım bari."
Valve ın tekrar hayata döndürdüğü Team Fortress, mükemmel oynanışı ve renkli grafikleriyle büyük beğeni toplamıştı. Oyunun çıkışının ardından yeni eklentilerle oyuncuların heyecanını üst seviyede tutmayı başaran Valve, ayrıca devamlılığı da sağlamış oldu. Bu ilginin karşısında sadece Valve değil, başka yapımcılar da kayıtsız kalmadı. Battlefield (BF) serisinin hazırlayıcısı DICE, geçtiğimiz yıl Battlefield Heroes u duyurmuştu. Ücretsiz olarak dağıtılması planlanan yapım için şaşırtıcı tarafı, rengarenk grafiklerle hazırlanacak olması ve sıra dışı tasarımlara yer vermesiydi. Daha önceki hiç bir BF oyununda yer almayan bu özellik, doğal olarak akıllara Team Fortress 2 yi getirdi. Bir süre önce yapım için beta test başlatan EA, bu sayede yapıma göz atmamızı da sağladı.
"Bininci kez katıldığım uçak yarışını sonunda kazandım!"
Ada sahillerinde bekliyorum

Betada iki farklı ordu, üç farklı asker sınıfı yer alıyor. Amerikan veya Alman ordusundan birini seçtikten sonra, kontrol edeceğimiz sınıfı seçiyoruz. Bunlar; Soldier, Gunner ve Commando olarak belirlenmiş. Hemen ardından da bizi karakter tasarım ekranı karşılıyor. Yöneteceğimiz karakter üzerinde bir takım oynamalar yapıp ismini belirleyebiliyor ve sonrasında istersek eğitim bölümüne geçiş yapabiliyoruz. Battlefield: Heroes, TPS bakış açısına sahip. Eğitim bölümünde, taşınabilir ve sabit silahları, kullanabileceğimiz cip, tank, uçak gibi araçları deneyerek kavramaya çalışıyoruz. İstediğimiz an eğitim bölümünü sonlandırarak gerçek mücadeleye geçiş yapabiliriz.

Battlefield Heroes
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Battlefield 2
» Battlefield: Bad Company 2
» COMPANY Of HEROES
» Company Of Heroes
» Company of Heroes: Tales of Valor