TrexRh 3.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : dünyadan Mesaj Sayısı : 59 Başarı : 59000 Rep Gücü : 0
| Konu: Herkes Evde Oyun Diremt2 Oynar 4xsiz 29/11/2010, 14:18 | |
| Ney? Her yerde 4xmi--Bizde öyle bişi yok?Anlamadım? serverlar hemen kapanıyormu?Bizim server 6 aylık ödendi daha 3.günündeyizAna??Oyun a Reboat mı geliyor hep? Bizim srverda olağanüstü bişi olmadan gelmezBu oyun Yepyeni efsane DireMt2 Açıldı.. tıklayınızMerHaba Arkadaşlar Şimdi SizE DireMt2 Tanıtıcam Öncelikle tanıtım videomuz için tıklayınızŞimdi Arkadaşlar videomuzu izlemeyenler için Kısaca tanıtim Zırhçımızda 61 levellik zırhlar vardır kalkanlar 7.efsun kagıdı vs. silahcımızda:65 level su perisi seytan çıkarma simsek vs. Olay yardımcımızda:Muho Hortlak ejderha bicagi vardir Çok amaçlımızda:G Yapma cinsiyet değistirme p yapma skill sıfırlama vs. Marketimizde:Potlar sebnemler ruh taşı kesesi vs. Epicimiz ısınlayıcımız filan hepsi tamdır
Oyunumuz 2 Kanallıdır Kanal1 Kanal 2 Suan tek serverimız var ama yeni server açıcaz yakında Oyunumuz hiç bir eksik yoktur Herşey yerli yerine Gelenler zaten çıkmıyor gelenler kalıcı Oluyor Serverımızda tek 1 tane bile 4x yoktur.Sitemiz Firevallıdır Hacklenme gibi bişi olamaz...Sitemiz: TıklayınızForumuz: tıklayınızFace Sitemiz: Tıklayınız | |
|
3ankaragucu 3.Seviye Üye
| Konu: Geri: Herkes Evde Oyun Diremt2 Oynar 4xsiz 29/11/2010, 14:21 | |
| | |
|