Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

metin pvp sorun yardım plss

2 posters
YazarMesaj
latocan01
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
latocan01

Başarı : 152100
Rep Gücü : 5

metin pvp sorun yardım plss Empty
MesajKonu: metin pvp sorun yardım plss   metin pvp sorun yardım plss I_icon_minitime10/1/2010, 17:42

BU PVPLER NASIL ÜYELİK AÇILI YO [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] BUNUN GİBİ SİTELER TIKLIYORUM SAYFA GÖRÜNTÜLENEMİYO DİO YARDIM CI OLURSAN SEVİNİRİM PLSSS
Admin: Konu yanlış yere açılmış uygun yere taşınıyor
latocan01
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
latocan01

Başarı : 152100
Rep Gücü : 5

MesajKonu: Geri: metin pvp sorun yardım plss   metin pvp sorun yardım plss I_icon_minitime10/1/2010, 19:10

admin abi cevaplarmısın artık
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: metin pvp sorun yardım plss   metin pvp sorun yardım plss I_icon_minitime10/1/2010, 19:50

Alıntı :
BU PVPLER NASIL ÜYELİK AÇILI YO [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] BUNUN GİBİ SİTELER TIKLIYORUM SAYFA GÖRÜNTÜLENEMİYO DİO YARDIM CI OLURSAN SEVİNİRİM PLSSS

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bu Gibi Sitelere Girebilmek İçin Hamachiliyse Oyun Hamachi Ye Katilmadan Girmezsin
Ama Olur Ya Sen Sitelidir Dersin Yazarsn Bu Sekilde Baglanmaya Calisirsin Ozaman Da Sitesi Yoktur Boye Bi Durumda Kalirsin Girebilmek İçinde Hamachisine Bagli Olman Lazim...
Admin
Administrator
Administrator
Admin

Başarı : 1482582
Rep Gücü : 7771

MesajKonu: Geri: metin pvp sorun yardım plss   metin pvp sorun yardım plss I_icon_minitime10/1/2010, 19:57

Cevap Verilmiş..

Sorun Devam Ederse Yeni Konu ile belirtin.

Kilitlidir..

metin pvp sorun yardım plss Kilit
http://www.pvpserverler.org

metin pvp sorun yardım plss
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-