Arkadaşlar bugün sizlere çok güzel yep yeni gıcır gıcır sıcak sıcak yeni çıkan bir pvp server tanıtacağım.Yani adı üstünde KingOfMT2 . MT2′nin kralı da denilebilir.İsmi gibi pvp server arkadaşlar ben çok beğendim şahsen.
Şimdi herkesin sevdiği özellikler var herşey çok kolay ve rahat.Rahat rahat item yapıp kasıp oyuncularla kapışabilirsiniz.55 Level başlangıç var.Oyuna girdiğiniz an at üzerinde ve 55 level olarak başlıyorsunuz.At üstündeyken atınız 21 level oluyor.Server’ın birincisi şuan 96 level. Level sınırı 127 ‘ dir.Şimdi girseniz rahat rahat 1. olursunuz.Tabi kasmayı iyi biliyorsanız.Skilleriniz Grand olarak başlıyorsunuz.Perfect yapmak çok çok kolay.İtem , yang , exp dropları 7/24 %1000′dir.
Türkiye’de kaliteli bir server olmak için yarışan KingOfMT2. Benim gözümde 10 üzerinden 10 almıştır.Çoğu kişinin yapamadığı oyun packlerini editlemeyi KingOfMT2 ‘ nin sahipleri başarılı bir şekilde yapmışlardır.Oyuna giriş yaparken gördüğünüz ekranı editlemişler.Hesabınızdaki karakterlerden birini seçerken arkaplan editlidir.Zırhlara değişik renkler eklendi.Hiç böyle güzel zırhlar görmediniz.Ben şahsen çok beğendim.Suranın damarları gözüken eli daha güzel ve göze hoş hale getirildi.Gerçekten sura karakteri oyunda çok güzel.Skillerin görüntü efektleri komple değiştirildi.Görsel olarak çok ilerleyen KingOfMT2 ‘ yi kutlarım.Karakterinizin atlarının kafa zırhları altın sarısı yapılmış.Ve gözler kırmızı yapılmış.Tam bir şovalyesiniz.Eeee bizde böyle bir pvp server’ı tanıtarak metin2portal.com ekibi olarak gurur duyuyoruz.Her neyse server’ın özelliklerine devam edelim.NPC’ler tektonik dans ediyor yani tam apaçi style . Oyunda NPC’lerle beraber kopabilirsiniz.Skillerin simgeleri değiştirildi.Daha güzel bir görünüm katıldı.Bende beğendim valla.Yeni binekler ekli.Aslan vb. bineklerle karanlık çağı canlandırabilirsiniz.Binekler gerçekten güzel.Vururken gözüken ve ne kadar vurduğunuzu gösteren sarı yazı değiştirildi.Ekranda daha uzun süre duruyor ve rengi değiştirildi.Renkler gökkuşağı gibi değişiyor.Metin2 TR ‘deki gibi konuşurken önceden yazdığınız bir yazıyı tekrar yazmaya gerek kalmadan yukarı tuşuna basarak tekrar yazıyı çıkarıp enter’a basıp görüntülenmesini sağlayabilirsiniz.Oyunda zombi yaması ekli.Artık zombi öldürmek için Left 4 Dead oynamanız gerekmiyor.KingOfMT2 ‘de zaten var.+7 , +8 , +9 itemleriniz artık daha güzel parlayacak.Çok kokoş bir şekilde itemleriniz ışık saçacak . Oyunun elektriğe ihtiyacı kalmadı.Çok güzel saç stilleri eklendi , çok kaliteli saçlar var ( apaçi style bile var ) . Haritayı açtığınızda bi yerin üstüne gelince o yerin koordinatı görünür.Hava kılıcı , öfke gibi skilleri açtığınız zaman etraftaki izler 5 saniye boyunca yerde kalıyor.Artık KingOfMT2′de bastığın yerleri toprak diyerek geçmiyceksiniz.Yerler tamamen editlendi.GM Logosu yerine siyah ciks kanatlar eklendi.Oyun tamamen Türkçedir.+120 level silahları oyunda kullanılabilirdir.NPC’lerde bulunur.Buz zindanı packiniz varsa KingOfMT2′de buz zindanına girip slotları kesip kasılabilirsiniz.Gelelim KingOfMT2′nin sitesine.Çok anlattık kısa keselim;
http://www.kingofmetin2.com/