Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Metİn 2 atlantİs map tÜrkÇe adiyla gÖkyÜzÜ kralligi harİtasi packi varmı ??

2 posters
YazarMesaj
emre2693
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
emre2693

Başarı : 45000
Rep Gücü : 0

Metİn 2 atlantİs map tÜrkÇe adiyla gÖkyÜzÜ kralligi harİtasi packi varmı ?? Empty
MesajKonu: Metİn 2 atlantİs map tÜrkÇe adiyla gÖkyÜzÜ kralligi harİtasi packi varmı ??   Metİn 2 atlantİs map tÜrkÇe adiyla gÖkyÜzÜ kralligi harİtasi packi varmı ?? I_icon_minitime18/12/2010, 10:37

S.A ARKADASLAR ATLANTİS HARİTASI METİN 2 PACK DOSYASINA ATILAN PACKLAR LAZIM SERVERE ATILAN DEĞİL....

HARİTANIN RESMİ

h t t [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
HTTP ARASINDAKI BOSLUKLARI SİLİN

VEYA BASKA BİR OYUNDA KULLANILIYORSA BU HARİTA HANGİ OYUN OLDUGUNU SOLERSENIZ PACKLARIN İÇİNDEN BEN KENDİM AYIRABİLİRİM HARİTAYI..... TŞKR EDERİM ŞİMDİDEN İLGİNİZE
uguralkan
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
uguralkan

Başarı : 11000

Metİn 2 atlantİs map tÜrkÇe adiyla gÖkyÜzÜ kralligi harİtasi packi varmı ?? Empty
MesajKonu: Geri: Metİn 2 atlantİs map tÜrkÇe adiyla gÖkyÜzÜ kralligi harİtasi packi varmı ??   Metİn 2 atlantİs map tÜrkÇe adiyla gÖkyÜzÜ kralligi harİtasi packi varmı ?? I_icon_minitime18/12/2010, 10:52

lan bune
emre2693
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
emre2693

MesajKonu: Geri: Metİn 2 atlantİs map tÜrkÇe adiyla gÖkyÜzÜ kralligi harİtasi packi varmı ??   Metİn 2 atlantİs map tÜrkÇe adiyla gÖkyÜzÜ kralligi harİtasi packi varmı ?? I_icon_minitime18/12/2010, 10:57

HTTP ARASINDAKI BOSLUKLARI SIL ARKADASIM SORA RESME BAK BU HARITANIN PACKI VEYA BULUNDUGU BIR OYUN LAZIM BANA
emre2693
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
emre2693

MesajKonu: Geri: Metİn 2 atlantİs map tÜrkÇe adiyla gÖkyÜzÜ kralligi harİtasi packi varmı ??   Metİn 2 atlantİs map tÜrkÇe adiyla gÖkyÜzÜ kralligi harİtasi packi varmı ?? I_icon_minitime18/12/2010, 14:17

OYUNUN PACKLARINI EDİTLİYORUM HARİTA ACILIYOR GÖRUNTU FALAN TAMAM AMA ADIM ATARKEN ATIYOR OYUNDAN

Metİn 2 atlantİs map tÜrkÇe adiyla gÖkyÜzÜ kralligi harİtasi packi varmı ??
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-