ARKADASLAR YETER ARTIK BOK GIBI SV YAPMAKTAN BIKMADINIZ MI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(((((((((((((((((((
2 posters
Yazar
Cinsiyet : Nerden : istanbul Yaş : 34 Mesaj Sayısı : 174 Başarı : 175010 Rep Gücü : 10
Konu: ARKADASLAR YETER ARTIK BOK GIBI SV YAPMAKTAN BIKMADINIZ MI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((((((((((((((((((( 20/3/2011, 07:04
YA MRB ARKADAŞLAR NEDNE BÖLE ÇK İĞRENÇ PVPLER YAPIOSUNUZ YHA BENİ EKLEYİN MSNEM: crazyguitles_95@hotmail.com yardımıcolayım ya kaç aydan beri pvp bulamadım ya yeter artık gm ga tl lik tecrübemwar 32 yerde yaptım ben bunlar ne biçin sv kuruyor yahu... arkadaşlar bakın beni dinleyin svme user gelmiyo diyenler yeni pvp açıcamda aklımda hiç bir şey yok dienler lütfen msnemi eklesinler yeter artık gına geldi! ((((
msnem:crazyguitles_95@hotmail.com
arapyaraklı 4.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : sadasdsadsadasd Mesaj Sayısı : 91 Başarı : 90980 Rep Gücü : -20
Konu: Geri: ARKADASLAR YETER ARTIK BOK GIBI SV YAPMAKTAN BIKMADINIZ MI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((((((((((((((((((( 20/3/2011, 07:07
çok biliyorsan kendininkini kendin aç alla alla
ARKADASLAR YETER ARTIK BOK GIBI SV YAPMAKTAN BIKMADINIZ MI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(((((((((((((((((((